Mullekoppa = Dagens roligaste (IGEEN!)

Mullekopp är ju minsann en härlig person och alltid sjukt rolig ^^ Nu ska ni få höra vad hon gjorde idag.. Vi satt framför datorn och plötsligt sa Mulle: Tror du man kan dricka det här? och tog upp vasen med blommor.. Jag kommer inte riktigt i håg vad jag svarade men sen fortsatte jag med det jag höll på med och efter en stund tittade jag på Malin igen och såg henne spotta ut vatten i vasen!! Hon drack! ;D Haha, din knäppgök Mulle :) Du är sjukt rolig! :) Kom på nu att ni ska få se den ända bilden hon låter mig lägga upp, den är också från våran sväng på Golfbanan ;) Here she are! :) Första bilden på Mulle på min blogg någonsin! :)

Publicerat: 2010-05-31 @ 16:55:16


Some pics.. ♥

Ni minns säkert att jag för ett tag sen skrev att jag och Malin hade varit en sväng och gått på Golfbanan och fotat lite.. Här är bilderna som jag glömde visa ^^

På golfbanan är det sånna här broar :)




Det var ett sött litet "vattenfall".. Typ ;)




Jag tyckte det var fint hur skuggorna blev av träden :)




Här e jag, haha :)




                                             Ha det bra!

Publicerat: 2010-05-31 @ 16:47:00


Eurovision 2010..

Som ni kanske vet var det ju i Lördags Eurovision var och vinnaren var Lena från Tyskland. Det här är låten.. Den heter "Satellite" :)

Publicerat: 2010-05-31 @ 16:16:23


Halloj, glöm inte!..

Men halloj alla goa läsare.. Ni får inte glömma bort min härliga tävlingen! :) Du hittar inlägget i Arkivet i Maj eller bland kategorierna och välj Tävlingar eller för er som inte orkar kan ni klicka HÄR :) Ska blogga mer sen go kottar, ni får ha det gött i skogarna! ^^

//Nötöga ;)
Publicerat: 2010-05-31 @ 15:30:06


Tävling: Vinn halsband & hänget Krona mini

Bloggen: http://theperfectwife.blogg.se har nu tävling och man kan vinna halsband & hänget Krona mini designat av Helena Berggren. Halsbandet är inspirerat av Viktorias prinsesskrona :) Man kan välja mellan färgerna klintblå, opal och havsblå.. Om jag vinner vill jag ha Opal! ;) Vinnaren lottas fram 19:e Juni, dagen då Kronprinsessan och Daniel gifter sig.



                                                Tävlingen

Publicerat: 2010-05-30 @ 21:15:04


Dagens fråga!


                                   When you get Summerholidays?

Publicerat: 2010-05-30 @ 20:59:24


Change..

Har satt in nedräkningen till Sommarlovet nu.. Trodde jag hade gjort det för länge sen ^^ Ops! Haha, imorgon är det ju Måndag igen.. Suck! :( Jaja, jag tycker veckorna rullar på så snabbt så snart där det sommarlov och man är ledig! :)
Publicerat: 2010-05-30 @ 20:50:05


Morsdag 2010 ♥

Idag ska vi fira alla mammor! :) Japp, det är morsdag idag.. Min mamma fick en fin bukett oc ett kort som jag "scrappa" och till frukost fick hon kaffe och en Orange Cupcake!^^ För en stund sen åt jag en god Milano och en annan härlig kaka/bakelse från Opalen. Nu sitter jag här med Smulan som är så busig. Haha jag har på mig en klänning med fickor nu och satte Smulan i en ficka.. Jag trodde hon skulle försöka komma ut men hon tyckte det var jättekul!^^ Ixo är ute och jag ska strax gå ut och ge han något gott! :) Mina små gullungar!♥ Senare kommer Malin och vi ska på Morsdags middag.. Gott! ^^ Har varit på stan i dag köpte en klänning och ett halsband som jag ska ha idag och nagellack + lite Hello Kitty saker :) Hoppas alla har haft en bra helg.. Snart är det Sommar lov! :O ;D



Morsdagsloggan för Google..
Publicerat: 2010-05-30 @ 14:56:54


Marabou Passion

Köpte den nya Marabou Passion för ett tag sen.. Dyr var den, 30kr! Den ska smaka chili och passionsfrukt och den var väldigt lyckad och god! :) Jag var rädd att den skulle smaka för mycket chili men så var det inte. Var även ganska osöker på om den skulle vara god ;) Läste nyss några som tyckte den var äcklig, smaka schampoo med mer men jag rekommenderar i alla fall den. Jag smakar alltid nya chokladsmaker, glassar osv och bryr mig inte om andra spyr av att äta dom. Hoppas ni provar den om ni inte gjort det för annars går ni miste om något! :)

Publicerat: 2010-05-29 @ 19:09:27


Filmen som får publiken att spy!

Det här är om filmen jag och Mulle såg trailern av. Jag lägger in trailern här så kan ni (SOM VILL) se den.. Men se den inte om du är känslig för den är äcklig!! Den heter The Human Centipede och när jag såg trailern fattade jag inte riktigt (och inte Mailn heller) vad den där galningen höll på med men när jag kollade vad The Human Centipede betyder så fattar jag.. Det betyder Den Mänskliga Tusenfotingen.


Den kallas den "äckligaste filmen någonsin". Nu har The Human Centipede (The First Sequence) gått på bio i USA.  Och skräckfilmen får biopubliken att spy, skriver The Sun. The Human Centipede (The First Sequence) handlar om en galen kirurg som tar tre turister, två kvinnor och en man, till fånga. Planen är att med hjälp av skalpell och sytråd förvandla dem till en mänsklig tusenfoting. Låter det magstarkt? Det verkar det vara också. Filmen, som blivit en internetsnackis med en trailer med miljontals tittningar på YouTube, har kallats ”den äckligaste någonsin”. När nu The Human Centipede (The First Sequence) visats i utsålda biosalonger i USA rapporteras biobesökare spy av vämjelse, skriver The Sun. Vissa resencenter ska också ha varnat folk att inte äta innan filmen.

– Jag vet att det är en väldigt sjuk idé men jag visste att folk skulle prata om den, säger filmens regissör Tom Six.


Fick idén efter ett skämt

Holländaren berättar att han fick idén efter ett samtal med vänner. – Varje gång jag läste nyheter om en pedofil eller något liknande brukade jag säga till mina vänner att man borde sy ihop deras munnar med rumpan på en tjock lastbilschaufför som straff. Alla sa att det var en hemsk idé, men jag tyckte att det var en bra idé för en film, säger Tom Six till shocktillyoudrop.com.

Tom Six kontaktade till och med en riktig kirurg från Holland för att få operationsscenerna 100 procent realistiska.


Två uppföljare

Resultatet – och reaktionerna – blev som han ville. Många av de kvinnliga skådespelarna lämnade manusläsningen under castingen när de förstod vad filmen gick ut på. Nu verkar publiken göra likadant. – Vi har visat filmen från Australien till Japan. Alla pratar om den och det gör mig som filmmakare stolt. Man får så många reaktioner. Vissa biobesökare kommer att skratta åt den svarta humorn medan andra kommer att må hemskt dåligt. Många kvinnor har blivit mycket arga på mig. Några hatar mig, säger Tom Six. När The Human Centipede (The First Sequence) visades på Stockholms Filmfestival i höstas varnades känsliga personer. Snart kommer den till Europa.


För den som inte kan få nog av orgier i sadism och operationsscener jobbar Tom Six med två uppföljare.

De kommer att bli äckligare, har Tom Six lovat.


Själv skulle jag vilja se den men jag vågar inte, haha!!


                                          SE DEN INTE OM DU ÄR KÄNSLIG, DEN ÄR ÄCKLIG!!

Publicerat: 2010-05-27 @ 19:40:59


Halloj Gogrisar! :)

Hej hej, idag hittade jag på ett nytt recept på Cupcakes.. Det receptet kallar jag Orange Cupcakes ;) Jag och Malin såg just trailern till en jätteäcklig film!! Skulle aldrig våga se den, trailern var nog äcklig men Mulle som älskar sånnt där vill se den men den har inte kommit till Luleå än. Samtidigt som jag inte skulle våga se den vill jag ändå göra det men.. Det räcker nog med om Malin berättar vad som händer. Hade avslutning (konståkning) igår och det var en jobbig träning ska jag säga. När jag kom var Amanda och Olivia där och samtidigt som jag kom Hanna och Haidi.. Hanna tyckte det var så länge att vänta tills träningen börja så hon hade markträning med oss! :) Sen så var träningen väldigt jobbig och när jag kom ca 22.00 eller nå sånt så stretcha jag i typ en timme så idag när jag vakna hade jag ont överallt!! :( Bara jag går eller vrider mig lite så får jag skitont och om jag ska sätta mig eller nå sånt :'( Snyft snyft, hoppas det går över snart. Imorgon ska jag va med Maja och sen vet jag inte. Nu blir det nog att ta det lite lungt och senare äta krokofant med Mullekopp som sitter och pluggar. By the way.. Ska nog börja med en header i dag eller imorgon om jag hinner ;)

Så här ser krokofanter ut (ej fotat av mig!)

                                        Ha det gött! Se you! :)

Publicerat: 2010-05-27 @ 19:17:05


Ett litet tips från mig

När jag gör egen pizza älskar jag att ha pesto på.. Det låter inte speciellt gott men det är himmelskt! ^^ Nyss åt jag lunch och eftersom jag är ensam hemma (med Ixo & Smulan) så fick jag ju "laga mat" själv :) Jag gick till frysen och skulle ta ut en Pan Pizza.. Jag tänkte: Vilka smaker var det vi hade.. Hm, original och peperoni tror jag och när jag öppnade frysen såg jag två! :O Haha, jag tänkte: det är väll en original och en till eller peperoni eller kanske hawaii? Och när jag kolla var det.... Mozzarella och Pesto!! :) jag älskar mozzarella, och jag älskar pesto fast jag visste inte att det fanns en sånn smak, haha men det var en glad överaskning ;)



Dagens tips ;) 
Publicerat: 2010-05-26 @ 11:41:22


Wake up with a feeling

Vaknade och såg på Tv en stund sen blev det en god macka med Oboy och sen fortsatte Tv-tittandet.. Idag kände jag verkligen att jag måste göra något åt min blogg! Min header blev så vit på kanten och så vill jag ha en sommrigare så det ska fixas inom kort, jag fick ett nytt rekord i Fredags som sagt med 293 läsare men det har sjunkit sen dess :( Jag ska försöka fixa till designen å det men vad vill ni att jag ska göra för att få fler kommentarer? Jag menar, jag hade till och med fler kommentarer i början.. Ska jag skriva mer om något annat?? Mer bilder?? Skriva oftare?? Snälla, kom med förslag! :)


Peace and Love!♥
//The Little Cup with the slippers
Publicerat: 2010-05-26 @ 10:48:03


One of my rolemodels..


Dagens person har inte varit på ett tag och det har varit ganska dåligt med dagens överhuvudtaget men nu kommer det..


Haidi Jakobsson

Är Luleås bästa bloggare och har även Luleås mest lästa blogg! Hon är 16 år och pluggar naturvetenskapslinjen i Luleå. Hennes fritid består av att foto massa och träna konståkning precis som jag.. Jag känner denna underbara tjej eftersom vi går i samma konståkningsklubb och hon är jätteduktig ;D Hennes största förebild inom bloggvärlden är Kenza. Hon har varit med i Blog Awards 2009 Hennes blogg är min favoritblogg och jag läser den dagligen ;) Jag rekomenderar hennes blogg till alla! :)


Här kommer en video med Haidi när hon blev intervjuad från Nordnytt! :)

Publicerat: 2010-05-26 @ 10:38:25


Victorian Dreams - Tävling





Bilder från: enligt Sissi

Bloggen enligt sissi har tävling med sidan Victorian Dreams - Sidan jag brukar sitta och drömma på ganska ofta.. Man får välja valfritt smycke eller lösnaglar! :) En fin blogg + en bra sida = en härlig tävling ^^ Tävlingen avslutas 30 Maj 00.00 så det är på Söndag.


Länkar:

Victorian Dreams
Enligt Sissi
Tävlingen!

Publicerat: 2010-05-25 @ 19:57:36


New stuff!

Efter skolan drog jag in till Luleå och köpte lite kläder.. Det blev en ny jacka, en kofta, en T-shirt och ett läppglans. Vet inte vad jag ska hitta på nu, men jag tror.. Vet inte men men. Ska nog blogga mer sen.. Jag sviker er inte! ^^ Mer bilder kommer, lovar!!

Publicerat: 2010-05-25 @ 18:39:57


Mer om Caplin..

Glömde några saker om Caplin. Här är hans blogg (klicka!): GiantHamster
Här är lite videos på han:

Här snackar han^^


Surfar, cuute! :)


Badar igen! ;)


När han var liten..

                 Peace and Love to my Readers and Caplin Rous! Ha en 3vlig kväll :)
Publicerat: 2010-05-24 @ 21:10:02


Caplin Rous♥

Caplin Rous är ett Sydamerikanskt flodsvin och är världens största gnagare. Hans matte som han bor med i Texas heter Melanie Typaldos. Han väger 50kg och är en riktig kändis! Han har ca 4 460 facebook vänner och hans knäppa Youtubevideor ses över hela värlen. Jag är vän med denna sötnos på facebook!<3 Här är några bilder på han:

<-- Caplin Rous :)




Publicerat: 2010-05-24 @ 20:58:27


Ett litet citat av Kopparna


Dagens citat är.. Det man slickar på, det äger man!

Längesen den här Dagens dykte upp.. Tycker det är ett ganska gulligt citat^^ När jag och Malin åt glass för någon dag sen slicka hon på sin glass och sa så och då kom jag på att vi hade en dagens! :)
Publicerat: 2010-05-24 @ 20:32:45


Motto blir citat!

Motto och citat är ju egentligen ungefär samma sak.. Dagens motto heter i fortsättningen Dagens citat ;)
Publicerat: 2010-05-24 @ 20:30:46


Rainy day, what happened to the sunshine??

Idag började dagen med att jag inte ville komma upp ur sängen som vanligt.. Ni förstår jag är som ett litet murmeldjur som bara vill krypa ner i det fluffiga täcket och värmen. Sen trodde jag att det skulle vara lika varmt som det var i helgen men så blev det ju inte.. Jag, Maja och Emily stod och prata: Tänk om det skulle regna. Ja, riktigt ösregna. Precis, som värsta översvämningen. Å så står man där på busshållplatsen och fryser och sen får man komma in i en varm buss! Och när man kommer hem dricker man en kopp varm choklad. Ja, det var våra tankar och en stund senare börja det regna! Haha, om jag ber om sol blir det aldrig det men det funka med regn ^^ Kollar ut genom fönstret och ser att det regnar och blåser och gatorna är alldeles blöta. Gick ut och kolla vad Ixo Pixo gjorde för en stund sen och han satt där helt blöt som en katt, såå himla gullig han är min lilla pojke!!<3 Smulan Smulis är ute i sin hage (inomhus) och har krypt in i sin lilla kartong.. Det lät som att hon åt också!!<3 Mina små gullugnar!♥ Mullekoppan sitter och pluggar. Tittar ut genom fönstret lite då och då och det ser så konstigt ut.. Det är blött och regningt som en höst men samtidigt är det gröna löv, blad och buskar. Förvirrande :S Haha! Här kommer några bilder på murmeldjur!^^ Så gulliga små varelser dom är, man vill så gärna träffa en och gossa med eller vad säger ni? :)








                                 Älskar sånna här gullungar! :)
Publicerat: 2010-05-24 @ 20:03:26


Musik på bloggen

Jag har ju en liten lila.. eh, Tv?! Som spelar musik.. Jag har bytt fråga så ni får svara vad ni tycker om den ;)
Publicerat: 2010-05-23 @ 19:37:55


Summer profile!!

Har bytt profilbild nu till en lite mer sommrig ;) Jag tog samma bild men gjorde om den lite.. Min header som jag har nu tyckte jag var jättefin när jag såg bilden men den var inte så fin sen som header så jag funderar på att göra en lite sommrigare..

Min gamla profilbild..


Min nya profilbild..

Publicerat: 2010-05-23 @ 19:16:00


Nymålade naglar ^^

Har målat naglarna nyss. jag tror jag klarade att vara utan en vecka, nästan en i alla fall.. Ni kanske undrar vad jag menar med "klara" men jag har tyvärr blivit beroende av nagellack :S Lite stört men men.. Det blev Japansk manikyr igen med rosa/lila glittrig och guld :) Tror det blir grillat idag. Jag har gjort armband till mig och dom blev otroligt personliga och gulliga. Typ snäckor, nallar, tåg, telefoner och massa annat sött ^^ Kanske kommer bild på det senare, ha det bra! Ps. Nu är inte Pacman spelet kvar på Google, det är den vanliga loggan.. Det försvann idag för ett tag sen ;)

Publicerat: 2010-05-23 @ 17:27:26


Pacman 30-årsjubileum

Har kollat upp mer om det där Pacman spelet på Google..
Google brukar ju alltid ha anledningar till sina loggor tex att någon känd person fyller år eller att det är någon speciell dag tex Alla hjärtans dag.. Det legendariska Pacman firade 30 år i går. Det populära och djupt älskade arkadspelet har vunnit många fans över världen. Spelet skapades av Toru Iwatani på det japanska spelföretaget Namco. Pacman blev snabbt välkänt i spelhallar och uppfattades som nydanande och mänskligare jämfört med rymdspel som Asteroids och Space Invaders. Den enkla figuren med öppen mun, var inspirerad av en pizza. Spelet fick flera uppföljare i arkadhallarna och gjordes senare även för spelkonsoler. Den amerikanska licenshavaren Atari släppte officiella titlar och andra tillverkare kom med snarlika spel. I dag finns det flera kopior och flera gratisversioner gjorda av amatörer. För sju år sedan släppte Namco Pacman World 2, som var en enkel uppföljare som vände sig till en ung publik.



Publicerat: 2010-05-22 @ 18:58:03


News by: The Little Cup!

Ja.. Dagens Nyheter har jag hittat på nu :) Så här kommer det lite roliga nyheter och sånt ^^
Google brukar ju ha olika loggor och just nu har dom en med Pacman, den loggan är faktiskt ett spel så man kan sitta och spela på Google just nu, den kom för någon dag sen ;) Haha ^^ Det kommer en bild på loggan längre ner men det ser inte ut så precis men det blev så när man spara ;) För att testa spelet eller bara titta så här är en länk till Google <-Klicka! :)


Egentligen syns inte den vita delen på sidan och det är bara en sånn där logga ;)
Publicerat: 2010-05-22 @ 15:45:12


Pralinhuset♥

Kom på att jag skulle skriva i Onsdags att mamma kom hem från Stockholm.. Jag fick en blålila T-shirt med Hello Kitty på :) Sen hade hon köpt massa godis till alla och en söt liten groda med krona!^^ Min moster hade köpt praliner på Pralinhuset och då fick jag några som hon hade kvar :) Här är en liten bild på det ;) Dom var sjukt goda! ;P

Publicerat: 2010-05-22 @ 13:49:02


Rekord i besökare!! ;D



Detta är helt OTROLIGT!! Jag brukar ju inte ha så speciellt många läsare på en dag.. Jag kollade nyss statistiken och igår hade jag 293 läsare!!!! ;D Jag är såå glad! :D Hoppas jag kommer ha många läsare i fortsättningen också :)

Publicerat: 2010-05-22 @ 13:44:50


Mi amigo está aquí!


Betyder (på spanska): Min vän är här!

Ni såg säkert att jag glömde publicera ett inlägg igen.. Det är inte första gången direkt men anledningen till att ni kanske inte märkte så ofta är att jag brukar ändra om dom tex om det står idag har vi... och jag publicerar det nästa dag så har jag ändrat tex till: Igår så... Ni fattar nog.. BORING! I know but shit the same! :)

Maja har sovit över men hon åker hem snart.. Idag för en stund sen åt vi lunch och före det spelade vi Cluedo med Malin :) Jag vet inte vad vi ska göra nu och vad jag ska göra idag men jag kanske skriver sen om jag hinner ;) Jag glömde ju en Dagens igår, eller glömde jag hade inte tid :( En dagens bli det i dag och sen får vi se..

Hoppas alla har en go helg!♥



Publicerat: 2010-05-22 @ 13:31:00


My friend is beside me :)

Skulle publiceras igår men jag glömde!! :(
Just nu sitter jag och Maja här och äter godis^^ Vi har precis varit och cyklat ner till Luleå älven. Senare tror jag vi ska se Talang annars sätter vi väll på en film.. Tidigare har vi spelat Hannah Montana-True you och Obscure som Maja också tyckte var läskigt som typ alla men kul är det! :) Gillar läskiga spel och filmer, hihi^^ Snart när jag har bloggat klart ska jag och Majsan fråga Mullekoppa om hon vill spela Cluedo ;) Det handlar om att en gäst blir mördad och sen ska man lista ut vilken av dom andra gästerna som är mördaren och var och med vad den blev mördad :) Ska försöka slänga in en dagens.. Ses alla soffpotatisar!^^

Publicerat: 2010-05-22 @ 13:19:34


Fulla finnar av: Enjoy The Liiife & Thiis Is My Life

Som jag skrev i "Besök på Brönja" så gjorde jag och Maja en serie på Brönja (skolan jag börjar i höst).. Vi fick saft (man kunde välja Oboy också) och dom var i plastmuggar och eftersom att jag och Maja brukar leka finnar och prata med finsk brytning så fick vi en liten idé! :) Här kommer våran serie.. FULLA FINNAR!! ^^


That's Dagens Roligaste! :)
Publicerat: 2010-05-20 @ 19:03:23


Svar från frågestunden!


Här kommer era frågor från Frågestunden med svar.. Varsågod! :)


Ursula: Välj din favorit disneyfilm!! Och varför just den? :-)
Svar: Jag vet inte riktigt.. hm, kanske Hannah Montana-The Movie eller någon "buddiesfilm" som typ Spacebuddies.

Secret beundrare: Helloooo! Detta e ingen fråga! Men kan du itte slänga upp ett härligt minne som du och "Mulle" haft? Alltid kul att lääääääsa ;)
Svar: Kul att du gilla det.. Det dyker nog upp när som helst! ;)

Frida: Hej! :) Trivs du bättre i LBKK än vad du gjort i LAKF? Och varför bytte du? Du har säkert redan berättat de menmen ;)
Jag trivs nog lika bra men jag saknar ju er :( Jag bytte för att jag ville ha Sergii :)

Maja Y: Vill du delta i min tävling??
Svar: Jag hade tänkt det men det är ju ingen som anmält sig så det är kanske ingen idé..

Peter H: Hej Lillkoppen (?) har följt din blogg här ett tag, och den är riktigt underhållande att läsa :) men nu till min fråga; Beskriv din perfekta helg! Tack
Svar: Ok, hm.. Både Lördag och Söndag sover jag och Mulle länge.. När vi vaknar (Lördag) tar vi en häärlig frukost typ en donut med Soda Stream läsk :) Senare.. En god lunch och sen åker vi till badhuset ;) Där äter vi sen en korv och glass.. Sen går vi ut och äter middag och sen ser vi film eller går på bio :) Söndag: Efter lunch åker vi till stan och jag köper upp hela H&Ms Hello Kitty sortiment och sen blir det fika på Opalen ;D När vi kommer hem nördar vi Tv-spel resten av dagen! ^^


Tack för alla frågor!! :)


 
Publicerat: 2010-05-20 @ 18:55:00


En bil.. Det behöver du gumman! :)

Lilla Mullekopp snart har du körkortet i din hand.. Jag är med och tävlar om en bild (utan tak!) och om jag vinner kommer du få den kära Mullekoppa! ;D Jag valde en blå, utan tak (dom med tak var inte så fina) med svart klädsel :) Och hur kommer det sig att jag blev med i denna tävling?? Jo, jag skulle kolla min mail och då såg jag att jag hade blivit utvald!! :D Hihi, jag är lite för liten för en bil haha^^ men min kära MulleKopp skulle nog uppskatta en! :) Hoppas att vi vinner för din skull Mulle!♥
Publicerat: 2010-05-20 @ 18:33:22


Frågestund.. AVSLUTAD!

Nu är Frågestunden avlsutas och du kan inte fråga mer men om du har nå frågor är det bara att kommentera, fråga på bloggsvar eller maila: [email protected] :) Jag svarar gärna på frågor ^^ Frågorna med svar kommer publiceras senare idag! ;)
Publicerat: 2010-05-20 @ 18:29:03


Julstämning på sommarn :)

Dagens.. Roligaa!
Vi koppar gillar julstämning vare sig det är sommar eller vinter.. Kanske inte är helt sommar än men men.. Vi brukar sjunga den här^^ Tog en med text så ni som är normala och inte kan den här också kan sjunga med! :)

Publicerat: 2010-05-19 @ 15:03:11


Besök på Brönja..


Jag kom hem ungefär halv 1 idag.. Idag var vi på Brönja och hade vårat "besök". Johanna som ska börja i våran klass i höst (6:an) följde med och "kollade". När alla hade kommit presenterade alla lärare sig och sen gick vi runt och kolla på skolan. I klassrummen har dom snurrstolar (och bord istället för bänkar, tack!) och nästan alla klassrum har en smartboard ;) Sen hade vi en rast (vi behöver inte vara ute) och sen hade vi bild (i bildrummet) med våran bildlärare Sandra.. På väggen hänger massa fina teckningar och det finns datorer.. Jag och Maja satte oss vid ett bord och ritade och sen gjorde vi en serie på datorn. Det var roligare att rita/ha bild där för det finns mycket mer färger på alla pennor, man kan göra serier, ta roliga kort med effekter på datorn, det finns häften hur man ritar manga, ansikten, djur, rum m.m. Sen var det rast igen men vi (jag och Maja) fortsatte inne på bilden :) Sen var det idrott och då spelade vi brännboll och när vi hade spelat klart satte vi oss i elevfiket och vänta på lunchen. Alla småttingar (3:or) satt och åt för dom fick gå tidigare för att dom äter så långsamt ^^ Efter lunch hade vi samling och dom berätta om 6:an och önska oss en härlig sommar :) Det kommer bli roligare på Brönja..


Fördelar med Brönja:

+ Elevfik
+ Finare klassrum
+ Snurrstolar i klassrummen
+ Slipper gå 2km för slöjd
+ Smartboard & dator i typ alla klassrum
+ Behöver inte gå till en annan skola för att äta
+ Kaffe/choklad maskin
+ Det ringer inte in när man börjar
+ Roligare att ha bild
+ Olika lärare till allt
+ Lärarna verkar bättre/snällare
+ Vi får skåp
+ Man får ha mobil/MP3
+ Man får ha tuggummi och godis
+ Man måste inte vara ute


Nackdelar med Brönja:

- Längre skoldagar
- Öh, kommer inte på nå mer


Shemat för 6:orna nu är: Dom börjar 20 över 8 och på fredagar halv 10! På måndagar slutar dom 10 i 2, tisdagar, onsdagar och torsdagar slutar dom 3 och fredagar 10 över 1 :) Ganska okej schema fast jag hade gärna sluppit sluta 3 ;) Det kommer i alla fall bli roligare att gå där än på Annexet..

Publicerat: 2010-05-19 @ 13:12:21


Frågestunden avslutas imorgon!!

Skynda dig att fråga idag om du inte har frågat något eller fråga mer! :)

Japp imorgon avslutar jag frågestunden så jag hoppas jag får in någon mer fråga idag ;) Kom igen nu, ja vet att det är många läsare som inte frågat!! Fråga och jag svarar! ;)
Publicerat: 2010-05-19 @ 12:40:15


Un joli tableau qui n'ont pas gagné..

Det betyder: En söt bild som inte vann.. på franska ;)

Detta kallas dagens bild.. Det här är faktiskt en fin och söt liten bild min kära syster Mullekoppa har ritat i paint.. Själv tycker jag det är svårt att rita i paint men Mulle är duktig :)  Vi var med i OLWs chipstävling Mysmatchen som ni säkert hört talas om och en av våra goda chips hette Tomatoes and potatoes med massa goda smaker.. Vår slogan på den var: Tomatoes and potatoes, together forever! Hehe^^ Hur som helst så var denna som bild.. Synd vi inte vann, 100.000:- hade suttit fint ;)


Det här skulle egentligen publiceras 15 Maj 10:20 men jag hittade inte bilden sen när jag skulle ladda upp bilden..

Publicerat: 2010-05-18 @ 17:48:46


Rida rida rida.. Lilla lilla Chira!

Just nu är jag välfigt trött eftersom att jag har cyklat ungefär 1,5 - 2 mil! Och det var ganska fort i mjukisbyxor!!! Men men.. Vi hade friluftsdag och jag valde ridning :)  Dom andra alternativen var bowling, bada, cheerleading, fotboll och boule.. TROR det var alla ;) När vi kom dit bytte endel om och sen valde vi hästar och dom som inte hade med sig hjälm fick låna. Jag och Elin valde Chira :) Emily och Marie tog Marco Polo, Felicia och Ellen tog Lina, Maja och Elly tog Sunny m.m. Kommer ej håg alla ;) Man var i 2 olika grupper och jag, Maja m.m. var i den lättare som hade ledare.. Den som ledde "nybörjarna" var dom "erfarna" som hade valt samma häst. Jag och Elin hade bestämt före att hon skulle leda mig men vi visste inte vilken häst vi skulle ta. Det var ingen som Maja kände/Var kompis med som kunde leda henne så då bestämde dom att hon fick vara med Elly.. Som hon inte ville. Jag vill inte verka dum men Elly borde ha varit med oss "nybörjare" för hon kunde inte sätta på sadel eller träns själv, inte kratsa hovarna, när dom "erfarna" skulle rida som hon var med vågade hon inte galoppera.. Hon ville ha ledare m.m. Först sa hon att Maja skulle leda henne men Maja kan ju inte det och hon behöver ju också ledare så Elly fick klara sig själv och det gick ju som det gick.. Hon travade bara någon meter och galoppera vågade hon inte alls, suck! Hon sa även massa dumma saker till oss och Sunny (hästen). Jaja, det var i alla fall kul och jag hade min duktiga vän Elin som ledare så det gick bra!♥ Sötis Chira var jättesnäll.. Vi red utan stigbylar av någon anledning och fick göra lite alltmöjligt. När vi hade ridit åt vi våran "lunch" eller rättare sagt fikade^^ Jag hade med mig massa kakor, cupcakes, vatten, Soda stream läsk och mellis eller vad det heter. Efter det gick jag (och dom flesta) till alla hästhagar och jag fotade några och gick och gosade och kramade varenda häst! :) Många hästar sträckte ut huvudet och jag plockade gräs som dom inte nådde och gav till några.. Den fina skäcken Rabalder var tokig i gräs!!^^ Jag plockade och gav han och sen plockade jag och skulle ge några andra hästar men då titta han på mig så ledsen så han fick ganska mycket ;D Hihi, alla sötis hästar.. Jag älskar er!<333 Nu ska jag se om jag och Malin ska hitta på något men här kommer några bilder.. Varsågod! ;)

Lite av mitt fika:











(vet inte om det var Double Choc Chip ;)



Hoppas jag hinner skriva mer..! Ses..

Publicerat: 2010-05-18 @ 16:13:31


It's always me.. What have i do wrong?!

Jag hade ju ont i knäna för ett tag sen.. Nu har jag det igen! :'( Denna gång pågrund av träningen.. Värsta fallet! :( Jag fattar bara inte varför det alltid är just jag.. Vad har jag gjort egentligen?? Tycker ni jag är en idiot?

Skulle publiceras igår men som vanligt tryckte jag på utkast istället för publicera..


Publicerat: 2010-05-18 @ 15:45:02


Mot ishallen! :)

Ska snart åka på träning.. Ska blogga mer när jag kommer hem ;)  Vi får väll se vad jag hittar på. Snart avslutas frågestunden så skynda att fråga! Jag tror det blir på Onsdag eller Torsdag.. Som sagt så far jag snart men vi ses! :)

Publicerat: 2010-05-17 @ 15:27:32


Jag vill också rita fint!

Dagens är en bild som jag bara var tvungen att ha.. Det ser ju ut som ett foto men det är faktiskt någon som ritat den!! o.O

Publicerat: 2010-05-16 @ 16:03:17


There is a lamp for all..

Det finns verkligen alla möjliga lampor upptäckte jag idag.. Här kommer några exempel ;)

  Det här är inte alla..


Lite Info Om Dom:

Rådjuret: Finns bara i rosa
Hunden: Endast grön
Lejon tigern: Bara vit
Bokstäverna: Bara röd, finns i alla bokstäver
Lego: Finns i blå och röd
Snabel-A: Endast röd
Fågelburen: Blandade tror jag??
Colaflaskorna: Också blandat..

Jag tycker personligen att alla dom här lamporna är ganska roliga och skulle vilja ha några :)


Vilken vill du ha? Kommentera!!

Publicerat: 2010-05-16 @ 15:53:03


Is it Summer?

Man kan ju börja undra om det redan är sommar när det är så fint väder.. Jag vet att det inte blev någon dagens igår men det var för att jag höll på med en men sen hitta jag inte bilden jag skulle ha :( Synd, men det kommer en idag, lovar ;) Förresten.. Vädret just nu: Sol, +25.2 :)

Publicerat: 2010-05-16 @ 15:29:00


Några konstiga frukter..

Satt och kolla på frukter (bilder) av någon konstig anledning och då hitta jag 2 bilder jag tyckte var ganska roliga..



Publicerat: 2010-05-15 @ 11:33:05


Mer bilder på gång..

på sista tiden har jag ju inte haft så mycket bilder men nu försöker jag slänga in mer bilder igen.. Vet inte om ni märkt något men men.. Lite mer roliga bilder kommer kanske dyka upp inom kort.. Vi får se ;) Men nu ska du scrolla när till inlägget frågestund med LillKoppen och fråga på.. Se ya! ^^

Publicerat: 2010-05-15 @ 10:13:50


Sommar & Sol ♥

Godmorgon! Klockan är nu strax efter 10 men det är nästan 25+. Det börjar bli riktigt varma och soliga dagar även fast vi nyss hade snö och frost här.. Det enda jag är rädd för är om det inte är varmt hela sommarn!! :O Men det borded det ju.. Ha det bra alla solkatter!♥


Publicerat: 2010-05-15 @ 10:09:42


Like every day :)

Ja, en dag som denna var man ju tvungen att ha Dagens bra och dåligt så här kommer den :)


Dagens bra:

+ Soligt och varmt! ;)
+ Freedaaag!! :)
+ Ledig dag att slappa..


Dagens dåligt:

- Mulleköpp inte hemma :(
- Måste duscha..
- Fortfarande lite frågor på
  frågestunden, kom igen nu!


Åt nyss en underbart härlig grillad banan med choklad, honung, pekannötter och glass.. Synd bara att Mulle missa! Snart blir det talang, önskar all en bra helg!♥
Publicerat: 2010-05-14 @ 19:41:09


Figureskating in the easter..


Här kommer lite gamla bilder jag glömde bort. Dom är från vårat härliga Påskläger :)


Ursäkta att 2 av bilderna blev mycket större men det blev nå fel..


Duktiga Hanna Jakobsson :)


Haidi och Line..

Jag på väg att ta av mig skridskorna..

Jag på fläkten.. Haha^^


Vi från lägret :)


KRAAAM!!^^

Nu ska jag ut i solen och äta en glassbåt.. Har inte ätit glasbåt på många många år :(
Härligt med sol och drygt 20+

Publicerat: 2010-05-14 @ 15:55:00


I hopp om en härlig sommar..

Hej alla kottar!! :)

Jag hoppas verkligen det kommer bli en häärlig sommar och jag tror inte jag är den enda som gör det.. I vinter har det varit mycket snö i hela Sverige även Göteborg och Stockholm mm men det har förståss varit längre här upp i Norrland. Just nu när jag tittar ut genom fönstret spöregnar det och det är typ inge snö kvar.. Gräset har äntligen tinat fram men är fortfarande gult. Det är lite ungefär 16 grader här just nu.. Tidigare idag var det solig och det regnade för ett tag sen också men det regnade bara på baksidan, inte framsidan va huset haha^^ Igår var det jätte soligt och minst 20 grader men jag tror dom lova ännu varmare i helgen men jag är inte säker.. Nu blev det mycket om väder^^ Haha, den får väll va i natur kategorin.. Jag lovar att det kommer bilder idag och en dagens.. Jag ska inte svika er.. :)  Skriver snart ♥

Ses snart.. //Tofflan

Publicerat: 2010-05-14 @ 13:39:50


Flyttfirman LillKopp jobbar på ^^

Imorse tänkte jag skriva men jag hann inte.. Vi har fortsatt att hjälpa mormor och morfar med att flytta alla saker. Snart ska jag se Sveriges fulaste hem med Simon & Tomas :) Jag och Mulle flummar på, ska se om jag hinner slänga in en dagens ;) Enligt google verkar det som att det är Barnens dag ida men va vet jag? Hoppas ni inte har tröttnat på min blogg men det kommer intressantare inlägg snart, lovar! :) Men glöm nu inte frågestunden!! Alla som läser den här bloggen borde fråga minst en fråga var, kom igen nu! Svik mig inte :'(

Publicerat: 2010-05-13 @ 20:00:32


She like sugar, but she don't want to tell anyone..


Detta är dagens roligaste som ni kanske minns dök upp för ett tag sen. Denna gång om min kära vän Mulllekopp ^^



Malin (Mulle) gillar ju glass och godis som dom flesta men hon tycker det är pinsamt att äta^^ Hon låtsas alltid att det inte var hennes idé osv.. Det här exemplet hände idag..

Vi köpte glass från glassbilen när den kom igår.. När jag och Malin hade kommit hem från skolan och satt å fika viskade Malin: Ska vi ta en glass?? Jag svarade högt: Ta bara ut paketet. Och Malin som skulle låtsas att det inte var hennes idé svarade: Ta ut vad? Jag svarade: Glasspaketet.. Malin låtsades att hon inte fatta någonting och svarade: Jaha, det var dags för det nu.. Sen sa jag: Det är lugnt Malin, det är bara att ta.. Dom är ute ;)

Hahahaa! Min lilla gottegris till Mullekopp du ger mig ett okej många skratt varje dag!! Och tack fan för det! :)
Publicerat: 2010-05-12 @ 21:01:18


Oh noo! The bus did it again!!

Idag slutade vi lite tidigare än vi skulle så Maja stod på busshållplatsen med mig.. Men sen kom ju hennes pappa så då var jag ju själv :( Då ringde jag Malin! :) När vi hade pratat ett tag hörde jag att det blev ganska tyst.. (hon satt på bussen) och hon sa att bussen hade stannat typ mitt i skogen^^ Busschaffören fick inte igång bussen!! :O Oh noo! Jag som hade mycket att göra och ville vara hemma tidigt :'( Den skulle ha varit framme hemma hos mig 25 över men jag klev inte på förran 35!! :@ Jag gillar inte att bussarna antingen är för sena så man får vänta i hundra år, eller så tidiga att man missar dom eller så är det nå krångel :( Snyft.. Vill ha körkort så jag slipper alla bussar som inte håller tiderna! Men det är ju några år kvar ;) Men men, kom just hem från Felicias kalas :) Jag hade på mig kläderna jag fick av Malin idag: Ett färgglatt hårband & en typ tunnika som är randig + mina egna tights. Snart (21:00) börjar Leila, det MÅSTE jag se!! Jag ska försöka hinna med en dagens idag.. Ses sen! :)

Glöm inte frågestunden.. Bara 4 frågor ;)

Publicerat: 2010-05-12 @ 20:49:03


I call it.. Good and bad today!

Slänger in en liten dagens här! (bra + dåligt ;)



Dagens bra:

+ Bara 2 dagar till i skolan!!
+ Ska dricka Orangina :)
+ Haft en ganska härlig dag ;)


Dagens dåligt:

- Inte bloggat så mycket (som ni vet)
- Inte hunnit med allt jag velat göra..
- Bara 3 frågor på frågestunden :(

Publicerat: 2010-05-10 @ 21:04:58


Bubble bubble.. In my water

Hej, förlåt kära läsare att jag inte hunnit skriva :(  Med bubblorna i rubriken så menar jag att vi köpt en Soda stream! ;D  Hihi, det är jättegott fast jag tror jag dricker för mycket för jag blir lite "uppspeedad" ibland men men.. Vårmässan ägde. Simon & Tomas var precis som på Tv, lika roliga som alltid. Jag kollade på modevisning där också. Det var Sveriges längsta.. Ehh.. Öhh, typ met.. fisk något sånt där man kunde kasta. Den där kocken Simon nånting var där och dom sålde hur mycket som helst. Kitchen aids, soffor, bubbelpooler, choklad, mer choklad, praliner, fisk, bröd, dekorationer m.m. Man kunde klippa sig jättebilligt och få manikyr billigt. Jag köpte en rollig hår.. typ klämma som är som en eller två typ kammar som är jättefin.. Förresten bilder har jag också inte haft på länge men det dyker nog upp när jag har tid att ladda över bilder. Just nu håller jag på att stretcha och för en stund sen blekte Malin tänderna.. Igen! :P  Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu.. Kanske dricka Orangina :) Jag hinner inte skriva mer nu men kanske en dagens, får se ;) Och glöm inte att fråga något på frågestunden, den är inte avslutad än så passa på! :)
Skriver imorgon, bye :)
Publicerat: 2010-05-10 @ 21:00:42


Frågestund med LillKoppen..

Nu startar jag frågesund! :)  Fråga på massa frågor så kommer jag svara ;) Men helst normala frågor ^^  Jag vet inte riktigt när jag kommer avsluta frågestunden men jag säger till minst dagen före ;)

Publicerat: 2010-05-08 @ 18:48:43


Lördag med bakning och godsaker :)

Har just fikat :) Jag vet lite sent typ halv 6 men jag åt lunch ungefär 2 ^^ Haha, det blir så på helgen ;) Min American apple pie var jättegod och lyckad :D I kväll blir det pringles chips, cheese crunckers (stavning?!) och en STOOOOR Orangina! ;D Hihi, jag är galen i Orangina!! ;) Ni kanske kan få bilder på min American apple pie sen men det blir nog inte idag ;) Ses! :)

//Lillekoppis^^
Publicerat: 2010-05-08 @ 17:40:52


Marabou polka

Glömde skriva att igår smakade jag den nya Marabou-Polka.. Mums, rekommenderar den ;)  Det finns även en ny som heter passion men den verkade inte så god. Nu är det dags att baka men jag tror jag hinner skriva mer idag..Sees!

Publicerat: 2010-05-08 @ 14:17:54


Please.. Read and reply :)

Jag hoppas man säger reply.. alltså när man menar svara men men det här är nya dagens som jag kallar: Dagens fråga ;) Och dagens fråga är..

Publicerat: 2010-05-08 @ 12:44:30


Oh no! Jag glömde igen! :(

Ååh, typiskt.. Jag glömde dagens igår igen :(  Jaja, jag lovar att det kommer en idag i alla fall, till och med en ny kategori men mer än så avslöjar jag inte!^^ Idag ska jag baka och slappa lite, vi får de vad som händer ;)
Ha det bra alla läsare! Skriver strax ;)
Publicerat: 2010-05-08 @ 11:55:37


En glass i min tass!

Har just slukat i mig en Magnum - Tempetation Fruit! :) Den är såå god!!^^ Tidigare drack jag en milkshake som jag hade gjort.. GOTT!! Jag hade tyvärr inte tid att skriva igår för jag var med Sanna och sen spelade jag tills typ klockan 10. Men här kom i allfall ett litet inlägg ;) En dagens och kanske nå mer inlägg är påväg.. Se ya sooon!


                                                              
                                   
                  Dregel dregel..^^
Publicerat: 2010-05-07 @ 16:12:39


So scaary!!

We call it the Spindelkrabba.. Hej hej, hoppas ni fick er ett gott skratt när ni läste om min morgon med Mulle. Ja, det här är nog inte direkt något att skratta åt. Det här är som en mardröm som är verklig även för dom som inte är rädd för spindlar!! Det är absolut det värsta djuret eller det är inte ens något djur enligt mig! Denna varelse heter Japansk spindelkrabba. Den är bara för läskig!!

Jag har viljat åkat till Japan men nu är jag inte så säker.. Varje ben är 4 meter och den har.. 10! Kroppen är cirka 30 cm bred och 40 cm lång och den kan väga ungefär 20 kg!! Den lever på havsbottnar på runt 300-400 meters djup i Stilla havet kring Japan men på våran när det lägger ägg kan det finnas på 50 meters djup!! Den äter döda djur och skaldjur.. Den kan bli närmare hundra år. Den är den enda medlemmen i släktet Macrocheira, men det finns rapporter om att det funnits numera utdöda arter. <-Ännu fler!! Krabban har en orange kropp med röda, smala ben med vita fläckar. Hos hanar kan klorna på benen längst fram bli 3 meter när dom sträcker ut dom. Den infångas av fiskare med små (små?!) trålarnät och ÄTS! saltad eller kokt!! VEM VÅGAR ÄTA DEN?! Krabban används också för vetenskapliga syften och som prydnad. Den är inte agressiv (TUR DET!) och föds ofta upp i akvarier (Varför ännu fler??)

Ja, nu sitter ni säkert skräckslagna och tänker att ni aldrig ska åka till Japan, eller åtminstone inte bada där! Men det räcker inte.. Ni ska få se bilder också! USCH!!






                            HJÄÄLP! VAAD LÄÄSKIIIIG!!

Publicerat: 2010-05-05 @ 19:48:36


En morgon med mig & Mulle..

Halloj, så här var min och Malins morgon idag.. Blir trött bara av att tänka på det!

Morgonen var som vanligt KAOS! Bädden min är ju så go, så jag vill bara dö varenda gång mamma kommer och väcker mig. Men jag muttrar och kliver upp, ger mig fan på att denna morgon ska jag hinna i tid.. Sätter mig till bords, inlindad i min filt :) Malin kommer in, urtrött, men med ett glatt GOMORRN! Medans jag bara mumlar hej.. Nåväl, gör mig klar och går mot bussen. Eller springer så benen håller på att brytas. Vi hinner iaf, men ack så utmattade satar. Ser fram emot kvällens tv med Lelila tillsammans med Herr B&J. Drack en Orangina efter träning! Dom är då för härliga!! :)  Nu måste Malin ha datan till sina förbannade läxor! :(

Seeee yaa ;)
Publicerat: 2010-05-05 @ 19:23:30


Ingen spec. Rubrik

Nyss har jag satt lite text och ändrat om lite här på bloggen så jag hoppas det blev fint :)
Hihiha, visste ingen bra rubrik så.. Ja^^
Tror jag kommer skriva mer idag, se youu!
Publicerat: 2010-05-04 @ 17:29:38


Så tjänar man pengar?? ^^

En ny dagens.. Jag och Malin brukar ju vara ganska.. Eh, lustiga. Okej då! Vi är typ lite smått så knäppa ibland men men. Så nu kan ni få läsa lite sånt ibland ;)



När jag och Malin ska åka buss så räknas ju hon som vuxen och får betala 20:- istället för 10:- men om hon inte har glasögon så brukar hon få åka för 10:-

Det var igår när vi stod på buss hållplatsen.. Bussen kom och var på väg att stanna. Jag tittade på Malin.. Hon höll i sin börs och skulle ta fram pengar till bussen. Jag skrek: Glasögonen! Glasögonen! Och Malin svarade förrvirrat: Va? Jag ryckte av henne glasögonen och bussen stannade och vi gick in.. Haha, där tjäna vi 10:- ^^

Publicerat: 2010-05-04 @ 17:27:19


Music on my blog

Nu har jag ändrat den där nalle till en annan som borde funka.. Ska fixa till lite nu ; )
Publicerat: 2010-05-04 @ 16:30:19


Jag ber om ursäkt ;)

Jag vet att jag inte blogga igår men jag kunde inte :(  När jag kom hem från skolan hade jag träning, efter träning mådde jag dåligt typ helt yr :S Ungefär halv tio åt jag en Ben & Jerry och sen hann jag inte så mycket mer.. Och jag var så jäkla förbannad att jag inte hade med kameran igår till träningen! Dom har ju haft idol där så "idolbilen" var där, Peter Jide och hela juryn och jag hade ingen kamera!! Jaja.. Skriver mer sen ;)

Publicerat: 2010-05-04 @ 15:26:35


Fixar bloggen!

Jag vet inte om ni har märkt något men jag har försökt ha mer bilder. I veckan har jag ju satt en lila nalle som spelar musik och bytt klocka. SES!!
Publicerat: 2010-05-02 @ 19:54:58


Snowbuddies!! :)

Ett litet steg för en hund.
Ett stort steg för hundsläktet.


Hundvalparna (buddiesarna) Rosebud, Budderball, Mudbud, B-dawg och Buddha gömmer sig på skolbussen och följer med sina ägare till rymdstationen.. Dom ska se när dom skjuter upp en raket men valparna som är så nyfikna går in i raketen utan att någon märker dom. När dom bestämt sig för att gå ut så är dörren stängd och dom skjuts av misstag upp i rymden! För att komma hem får dom hjälp av sina nya vänner hunden Spudnick och illern Gravity. En bra film som jag absolut rekommenderar. Får betyg 4½ (ger alltid betyg på skala 1-5)


Andra Buddiesfilmer:

Airbud Fotbollsfarsan
Airbud Vilken lirare
Airbud Slår tillbaka
Airbuddies
Snowbuddies
Santabuddies
Spacebuddies

Hihi, alla börjar på A eller S ^^


Här är filmerna (hittade inte svenska bilder på alla):

Fotbollsfarsan


Vilken lirare


Slår tillbaka


Airbuddies


Snowbuddies


Santabuddies


Spacebuddies

Publicerat: 2010-05-02 @ 18:59:29


En vanlig Lördag.. typ

Igår så fanns det typ inget att se på Tv. I Körslaget var det final mellan Moraeus (stavning?!) och Picasso men jag såg inte det.. Tror Moraeus (stavning??) vann men är inte säker. Jag såg Spacebuddies ;D Jag gillar Buddies filmerna, ska skriva om dom sen ;) //LillKoppen 

Publicerat: 2010-05-02 @ 13:11:36


It looks like..Mm *dregel*

Dagens bild.. Jag diggar, haha :)  Det ser ut som en.. Rulltårta.... Det är en.. Handduk!!

Publicerat: 2010-05-01 @ 17:51:33


En GOD Lördag ;)

Hej, jag har inte hunnit skriva för att vi har hjälpt mormor och morfar med att flytta. Idag åt vi på Max och nu har jag lite bloggar att läsa som jag inte hunnit. Med god Lördag menar jag att jag har köpt Orangina, Ben & Jerry (New York Super Fudge Chunk) och jordgubbar som jag ska mumsa på! ;D Så gott! ;)  Ixo har varit som en busig liten valp idag och jagat fåglar när dom retat han och gjort massa annat kul ;) Han är så sjukt söt!!! Smulan ska få en liten jordgubbe idag för hon är så tokig i dom!!!^^ Hihi, see you!♥














Publicerat: 2010-05-01 @ 17:37:38