.: 3 dagar skola :.

Halloj halloj! Har bara tre dagar skola den här veckan så skönt!! :) Vi har dessutom elevens val så jag sitter bara och syr hela dagarna. Jag är nästan klar med min lilla väska, har även hunnit göra ett Makrame-armband. Ska nog göra ett till imorgon.

Jag och Mulle har planterat fina blommisar idag, Mullis köpte en stor rosa Hortensia som är så söt :) Vi har ätit pappsens jättegoda lasagne och fikat tårta. Yummi yummi!

Ha en fortsatt bra dag! ^^

Bild från typ förra veckan? :)

Publicerat: 2011-05-30 @ 18:22:29


Film + Godis = Bra lördag :)

*Happface*

Mamma hade hittat Vitamin Water Persika åt mig! :) Jag har inte hittat den någonstans :) Sen ska jag äta lite godis, ostbollar, chips och dip ^^ Smajjl! Ha en bra lördag! ♥



Publicerat: 2011-05-28 @ 20:21:00


Papperslockar ^-^

Igår gjorde jag papperslockar och sov med :) Det blev faktiskt väldigt lockigt fast jag inte tog hela håret ^^ Nöjd med resultatet :)




Vilka konstiga ansiktuttryck :P Hihi, jag har blivit webbkamera nörd ^^
Publicerat: 2011-05-28 @ 15:06:00


Sov lite för länge ^^

Men det var ganska härligt :)

Jag vaknade först sju och satte ut Ixo men det var ju alldeles för tidigt för att kliva upp för mig så jag gick och la mig igen. Sen när jag vaknade var klockan halv 11 eller halv 12 och jag skulle kliva upp "om en stund" men somnade om. Sen när jag vaknade var klockan halv 1! ^^ Haha! Tror det är nytt rekord! :) Ibland är jag vääldigt trött haha ^^ Kvart över ett "åt" jag frukost, eller rättare sagt drack ett glas. Jag åt nyss lunch ^^ Men det är inte ofta jag sover så här länge.

Kram! :)
Publicerat: 2011-05-28 @ 14:25:39


Cocoos snygga ringar :)

Jag älskar ringar så tänkte passa på att visa lite snygga ringar från cocoo, finns massor av skönheter som ni kan köpa till era fingrar :)


Vill ni se mer?? :) Klicka på bilden! ^^
Publicerat: 2011-05-27 @ 17:08:13


If I could escape..

Dagens låt får bli Gwen Stefani ft. Akon - The sweet escape :)
Go Gwen Stefani! ^^

Publicerat: 2011-05-26 @ 20:13:00


Majoko ^^

Idag har jag varit med Maja, som jag gett smeknamnet Majoko.. Eller snarare Mulle ^^ Vi bakade chokladmuffins :) Vi har just ätit pasta med tonfisk, yum! Så snart ska jag ta ett smakprov på muffinsen och bjuda Mulle :) Det var väll det jag hade och säga? Eller det är ganska skönt när det gäller skola.. Idag hade vi fotboll men eftersom varken jag eller Maja gillar fotboll fick vi jogga och imorgon har vi brännboll så då ska vi få jogga igen ^^ Vi har bara två lektioner imorgon, först engelska och sen gympa och sen ska vi bara äta lunch så slutar vi :) Wiihooo! Nästa vecka har vi bara skola tre dagar och vi ska ha elevens val så det blir skönt :)



Have a nice day! Ciao ciao!!
//Bella ^-^

Publicerat: 2011-05-26 @ 19:22:04


Yellow shopping is ♥

Jag älskar gult! :) Jag köpte en gul blomma ^^



Och en gul ring, ganska stor ^^



Igår köpte jag vääldigt stora glasögon, hahaha! ^^


Publicerat: 2011-05-25 @ 20:06:00


Great day I think :)

I dag har varit en härlig dag! :)

Jag var i stan halv nio, då var det tomt på gatorna och nästan ingen affär som var öppen O.o Jag jobbade på Coop forum kl 9-12 och strax innan jag slutade kom Mulle in :) Hon stannade för min skull, gulligt ^^ Sen gick vi till frasses och sen har jag småshoppat lite :) När jag kom hem gjorde jag en jättegod smoothie till mig och Mulle, yum yum! :D Imorgon är det skola igen men på fredag har vi bara två lektioner, skönt! :) är lite trött men annars är det nog ganska bra :)

Mjauu Bellaaa! ^^

Publicerat: 2011-05-25 @ 18:40:36


Operation dagsverk ☺☻

Imorgon har vi Operation dagsverk så jag ska "jobba" lite på Coop forum :) Skönt att inte ha skola säger jag bara! ^^ Sen tror jag att jag ska gå på stan och kolla lite? Kanske kanske.. :)

Just nu gör jag inte så mycket, Malin pluggar så jag kan inte vara med henne heller *Suck!* Men kanske kan titta runt lite på sidor eller något småtråkigt.

Tjingeling! ^^
Publicerat: 2011-05-24 @ 16:37:23


En härlig promenad :)

Igår när jag och Malin skulle gå en promenad med Ixo så gick vi först till en damm där Ixo drack. Vår lilla sockertopp var jätteivrig :) Sedan gick vi till vattnet på golfbanan. Det var en fontän och en liten fors där så vattnet var jätterent. Ixo drack där och jag och Malin ville också dricka! ^^ Sen gick han och skita ner sig så då lekte vi med han och kastade en pinne i vattnet så han blev ren :) Hihi, vi hade så kul alla tre :) Men roligast och viktigast var att Ixo hade kul :) Vi skulle haft med oss kamera, vi vår gå dit och plaska igen någon dag :)
Publicerat: 2011-05-21 @ 18:00:00


Sötnosarna! :D ♥

Igår när jag var inne hos Mulle, före jag skrev "Sockerkoma :((" så hade jag med lilla Nikita. Medans Malin pluggade satt jag vid datorn och Nikita satt snällt på mitt ben och tuggade på en nöt, här ser ni gullis :)





Ni får några jättegulliga bilder på Ixo också, två sötnosar i ett inlägg! :)





Han ligger alltid som en säl med tassisarna! Så gullig :) Visst har jag två bedårande gullungar ♥
Publicerat: 2011-05-21 @ 17:30:00


Sockerkoma :((

Jag och Malin har.. Frossat! Vi tänkte att vi skulle frossa på helgerna och vara jättenyttiga på vardagarna. Hur fan blev det egentligen med det?? Jo, när jag kom hem så var varken jag och Malin sötsugna fär en gångs skull. Men då hade vi ju bestämt oss för att vi skulle frossa så vi tänkte att vi försöker trigga igång oss med en punschrulle. Så vi tog varsin och det var faktiskt gott. Men jag var väldigt väldigt nöjd då. Men vad gjorde vi då? Vi tog fram alla kakor och sötsaker vi hade och åt från allt. Sen tänkte vi, medans vi ändå äter varför inte äta glass också? Så vi åt glass och gjorde chokladsås! Sen la vi oss i varsin soffa och såg på Du är vad du äter, vi borde ha sett det före frosseriet. Sån förbannad jävla ångest.. Jag har aldrig ätit så mycket som när Malin flyttat hit. Fy Mulle :( Jag tänker inte äta något mer idag, tänker inte äta middag.Så mätt så det är inte sant. Men då kommer ju mamma hem med en ny chokladsort som var så god. Från marabou, maräng och nöt :) Älskar maräng. Hatar att vara så fet.

Publicerat: 2011-05-20 @ 18:40:00


Miljödagen ^.~

Igår hade vi miljödag :) Eftersom jag och Maja sitter i "Miljörådet" så fick vi vara på en station och säga åt dem andra vad dem ska göra. Vi har stått nästan hela dagen ute i regnet, förutom på morgonen när vi typ "förberedde" och när vi åt lunch och efter lunch när vi fikade och åt godis ^^ Det var ganska härligt :) Synd bara att det var så kallt. Jag hoppas det inte regnar imorgon när vi ska ha orientering. Brr.. o.o Hihi, ses! ^^

Publicerat: 2011-05-19 @ 19:42:34


Cute socks ^^

Jag och Mulle har söta sockar helt i vår stil! Mina är med en brödrost och bröd, Mulles är med en kaffekokare som skvätter och en kopp :)


Publicerat: 2011-05-19 @ 17:54:00


Trådgårdsmästarna ♣

Jag och Mulle är trägårdsmästare. Här har ni bevis! ^^









Publicerat: 2011-05-15 @ 20:10:00


Eurovision 2011

Såg på Eurovision song contest igår. Har ingen direkt favorit men flera var ganska okej. Blev väldigt chockad att Sverige låt 1:a ett tag och var typ topp 3 hela tiden under röstningen. Tyvärr vann den absolut sämsta låten enligt mig från azerbaijan. Skittråkig låt!! Jaja.. :P

Haha, Irlands låt var rolig ^^ Hahaha :P
Publicerat: 2011-05-15 @ 14:03:57


Chi :)

Hejsan!

Jag sitter här och funderar på om Mulle inte kommer hem snart? Jag ska se lite på Chi's sweet home medans jag väntar :) Hihi ^^

Publicerat: 2011-05-13 @ 13:17:28


Chow Chow - The Bear ♥










We heart it ♥

Jag älskar chow chow hundar, dem är så söta! :) Ser ut som björnar, jättefina hundar ^^ Deras blåa tunga är ju pricken över i:et också :)

Publicerat: 2011-05-12 @ 20:46:42


Papegoja som är pottränad!

Ännu ett bevis på hur lättlärda djur är! Visst är det från expressen 2009 men så sjukt söt så det spelar ingen roll :)

Publicerat: 2011-05-12 @ 17:01:57


Rädda östersjön genom att äta glass! :D



Ben & Jerry's nya glass Nordic Water Peace, i sammarbete med WWF!

Om vi kan hjälpa östersjön genom att äta glass kan jag och Malin lätt hjälpa till! Glassfjantarna :) Jag tycker det är jättebra att B&J har fairtrade glass, har smaken Baked Alaska som stödjer klimatförändringen och nu Nordic Water Peace som stödjer östersjön! Som inte det vore nog har dem jättegod glass, heja B&J! :) Nordic Water Peace är sweet cream glass med chokladfudge, chokladkex och peaceformade chokladbitar! Gott!! :)

Förresten har jag missat deras andra nya glass Coconutterly Fair som är chokladglass med kokoskolasås och chokladöverdragen knäck! Mums!! :)

Ska köpa någon av dessa nästa gång vi handlar! :)
Publicerat: 2011-05-11 @ 16:32:02


Ny design! :)

I Måndags gjorde jag en ny design, jag blev faktiskt ganska nöjd :) Vad tycker ni? ^^

Publicerat: 2011-05-11 @ 16:09:54


Grattis till Nikita! ♥

I Onsdags fyllde Nikita år! <3 Hon fick en gurkkrona fylld med godsaker :) Min sötnos! :D ♥
Kunde inte skriva förens nu för det har varit fel på blogg.se så det gick inte att ladda upp bilder :(

Hennes gurkkrona :)



Gjorde en åt mig själv fast inte som en krona ^^



Nikita tyckte om den :D



Sen fick hon komma ut och springa :)



Puss! ♥
Publicerat: 2011-05-09 @ 16:15:58


Lasergame :D

Jag har varit på Louise fest idag på lasergame, det var första gången jag var där! Så kul!! :D Jag var 3:a andra omgången, inte illa ^^ Jag tänker helt klart dit igen :) Det är bara synd att man alltid ska vara så många på sånt där, heh :P Ha det gött! :)

Publicerat: 2011-05-08 @ 18:41:53


Lördagsgodis och film :)

Nu ska jag se på film och äta ostbågar. Chihuahuan från Beverly hills, så söt! ^^ Har cyklat idag och suttit en hel del vid datorn. Imorgon kommer Mulle och jag ska på fest på lasergame, ska bli så kul! Har inte varit där ^^ Hoppas alla har en bra lördag! :)


Publicerat: 2011-05-07 @ 20:24:00


Avokadomacka och omelett! :D

Först har vi Mulles lunch i Torsdags, hon var så stolt över hur nyttig hon var! ^^
Omelett och avokadomackor, till det drack hon mjölk :) Jag åt nudlar ^^







Sen har vi min frukost idag som blev just en avokadomacka ^^
På med keso..



Avokado..



Och citronpeppar..



Mums! Till det drack jag te :)



Men jag orkade inte hela, haha :P

Publicerat: 2011-05-07 @ 17:51:33


Lady Gagas nya låt Judas

Lyssnade på Lady Gagas nya låt "Judas" idag, tycker den är okej.. Hon ser faktisk inte såå sjuk ut i den som i endel ^^ Men tycker faktiskt You and I är bättre som jag skrev om här :) Haha, tjingeling! ^^

Publicerat: 2011-05-06 @ 17:03:00


Yellow and pink graffiti this time ♥





Naglarna jag målade igår blev i graffiti, rosa (nästan röda) och gula med rosa på :) Haha, suddiga webbkamera bilder ^^ Jag är lite skakig :P Ciao ^^
Publicerat: 2011-05-06 @ 15:26:00


Regn hela dagen.. Kanske?

När Mulle gick till bussen regnade, när jag cyklade till skolan regnade, när Mulle skulle hem regnade, när jag skulle hem hade det slutat regna.. När vi sedan gick en promenad med Ixo regnade :) Jag älskar regn! ^^ Det är så mysigt :) Jag har några regnbilder från förra året, jag kommer ihåg när jag fotade dem.. Ni kan läsa inlägget och se bilderna ->här<- ^^ Det var en så trevlig dag det, minns det :) Ser att jag skrivit alldeles för lite i min kategori Natur och det är egentligen ganska konstigt eftersom det är min favoritkategori! :) Jag ska skriva mer där, naturbilder är så härligt ^^  Fast ännu bättre i verkligheten, oftast.. ^^ Kram kram! :)

Wet hair :)

Publicerat: 2011-05-06 @ 14:36:25


Coca cola presenteras av MulleKoppen och LillKoppen! :D


               Japp, då var vi på reklamen igen ^-^
Publicerat: 2011-05-04 @ 19:50:00


Cykla 6 km för glass?

Japp, det gjorde dem knäppa kopparna idag :)

Vi ville ha glass och eftersom det verkligen bara blir värre och värre att bo här så är nu närmsta stället att köpa glass på 3 km bort :P Nu när dem stängt E4:an eller vad det nu är för väg så har vi ju tusentals bilar här i den lilla byn så man kommer knappt över vägen :S Det kommer lastbilar hela tiden också.. Vet ni hur sjukt det är just nu, man kommer i princip ingenstans utan bil! Först så bestämde dem att det skulle börja kosta att åka med lokaltrafiken, så våra busskort är putsväck! Kul att betala för att komma till och från skolan hela vintern :( Sen så tar dem bort lokaltrafiken från oss så den bara är i stan osv.. Sen får vi alla jävla trafik! Som om det inte vore nog så stänger dem just vår busshållplats men ingen annan! Nu måste vi gå/cykla en kilometer för att komma till en busshållplats om vi ska till stan eller någonstans!! :P Det är som ett stort jävla skämt att bo här.. Men jag har ändå aldrig velat bo här :( Jaja.. Ses! :)
Publicerat: 2011-05-04 @ 19:36:28


Cat ears, beacause I'm a cat! ^-^


Det här var det jag sydde igår, små kattöron! Mjau.. ^-^
Publicerat: 2011-05-02 @ 16:14:00


Sytt.. ^-^

Har sytt klart en liten sak för en stund sen, ska vi senare ^^ Det blev ganska bra :) Haha ^^ Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. Malin kommer väll senare, säkert typ ikväll men ändå :) Jag ska väll äta lunch snart tror jag, ska kolla på Tokyo Mew Mew tills vidare :) See ya soon! ^^


Tokyo Mew Mew Time! ^^
Publicerat: 2011-05-01 @ 12:25:00