Ixo och Nikita :)

Ni får några söta bilder på mina älsklingar! ^^Publicerat: 2011-10-28 @ 23:15:09


Höstlov! Yiihooo!!

Nu har jag höstlov :D Hela nästa vecka ^^ Jag ska försöka sova mycket. Jag hoppas att veckan inte går så fort bara. Kul att det är Halloween på måndag :) Hihi! Hoppas alla har en trevlig helg i alla fall! Är lite tråkig och trött nu, får skriva mer imorgon när jag hinner. Kram på er! ♥

Publicerat: 2011-10-28 @ 22:57:05


Jag ser det snöar, jag ser det snöar..

Äntligen har det kommit snö!!  När mamma väckte mig imorse sa hon att det snöade, jag trodde inte riktigt på det men när jag tittade ut genom fönstret såg jag snö! WIIHOOO!!

Nyss har jag varit på en kort liten promenad, det var ganska kallt men skönt :) Kanske man ska sitta och sticka lite nu ^^ Haha, jag tror jag tror jag ska låta kreativiteten flöda och rita nu! Ha det så gött :)

Bild från Gällivare i Augusti, helt grönt i bakgrunden då..

Publicerat: 2011-10-22 @ 14:33:21


Pernilla in the house!

Wiihooo!

Pernilla har kommit idag (min storasyster), hon har gosat massor med Nikita och Ixo :)
Men just nu känner jag mig ganska trött. Imorgon slutar vi i alla fall klockan 2 så det är rätt härligt ;) Förresten, är det någon som har gjort en Wodoo-docka av mig får ni gärna ta bort nålen i nacken! Vet inte vad jag har gjort men ont i nacken har jag.

Smygtitt på min nya lampa ^^Publicerat: 2011-10-17 @ 20:19:31


Me and Malin goes handymans!

Yes ^^ That's right, dags att renovera!! Men inte så stort projekt som ni kära läsare kanske tror. Utan renoveringen består av att slipa och måla mitt rum, skönt med förnyelse! Malin hjälper mer än gärna till då hon har en liten snickrare inom sig, fint med hjälp! Annars idag har jag varit på skolan, trist måndag men det gick bra ändå. Min härliga vän Marie har varit här, alltid kul hänga med henne! Well well ching ching my lovely readers. Kanske slänger upp ett inlägg later :) PUSS <3

Malin min sjuka unge ^^

Publicerat: 2011-10-10 @ 19:00:21


Sover hos Malin :)

Idag sover jag inne hos Malin ^^ Hoppas vi sover lite i alla fall, haha :) Vi har haft fotbad, sedan hade jag ansiktsmask och sedan har vi druckit te och ätit macka. Godnatt och sov gott! :)

Publicerat: 2011-10-09 @ 22:51:13


Minusgrader ~

Idag har det varit minusgrader och frost.

Idag har jag mest sysslat med att tömma mitt rum. Jag ska måla om hade jag tänkt. Frågan är vilken färg? ^^ Snart ska jag och Malin baka :) Det ska bli kärleksmums, yummy!

Hade inga seriösare bilder..


Publicerat: 2011-10-09 @ 14:38:09


Lördagsmorgon

Godmorgon! Jag och Malin har gjort framsteg, vi vaknade och klev upp betydligt tidigare jämfört med förra helgen. Haha. Lite dåligt samvete från igår, blev för mycket godis. Men senare ska jag gå en promenad. Tror jag ska klä på mig nu. Skriver senare ;) ♥

Publicerat: 2011-10-08 @ 09:56:26


Nu är det Oktober

Snart är det Vinter här och jag skojar inte.. ^^ På Halloween är det alltid en massa snö! :D

Hur som helst, Godmorgon har jag lust att säga men klockan är kanske lite för mycket för det? Jag har ätit lunch för ett tag sen, har vaknat halv 12 idag. Jaja, det är väll okej då. Nu tror jag att jag spela Sims, var ett tag sen.. Sen säger min hals att jag måste dricka, glömde dricka till lunch. HAHA! Puss, ha det bra! :)

Längtar till snön!  Bild från Januari ♥

Publicerat: 2011-10-01 @ 12:52:06