Profil, sista inlägget idag och fjällen ;)

Som jag sa ska jag ju till fjällen imorgon så det är därför jag bloggar så mycket idag. Det har blir det sista inlägget idag och sista innan jag åker. Jag har försökt sätta en bild på min profil men det funkar inte. Jag ska försöka med det senare någon gång. Men imorgon drar jag till fjällen så jag kommer inte skriva på länge men jag skriver när jag kommer hem och då ska ni få se fina foton.

Här kommer en bild på mig så ni klara er tills jag kommer tillbaka, hi hi :)

                   HA ETT BRA LOV ALLIHOPA!
Publicerat: 2010-02-27 @ 14:13:00


It's cold....

Jag ville lägga upp någon rolig bild så jag gick ut i kylan och fotade mig själv. Det var kallt men kul. Anledningen till att jag bloggar så mycket idag är för att jag ska till fjällen imorgon.Sorry, men jag orkar inte vända den 
Publicerat: 2010-02-27 @ 13:36:00


Hello Kitty samling

Hej läsare!

Jag gillar och samlar på Hello Kitty. Men jag samlar även på Hannah Montana. Här kommer en bild på lite småsaker från min Hello Kitty samling. Förutom det på bilden, har jag en tröjor, duschkrämer, sminkväska, spegel, affischer, tidningar, hårklämmor, penna, linjal, pennvässare, pennfodral, sängkläder, mapp, morgonrock, massa smink, en väckarklocka, en börs, smycken m.m.

Gillar du Hello Kitty?
Samlar du på något?

KOMMENTERA!

Publicerat: 2010-02-27 @ 13:13:16


Köpt....

Hej, igår när jag var på stan köpte jag en rosa och en lila rosett, en svart necessär/sminkväska med vita prickar, blåa pingvinsockar och adidas gympaskor som är vita och rosa. Det var marknad på stan bland all snö i kylan. Dom sålde tröjor, godis, sockar, munkar, korv, kebab och massa annat. Vi var på Åhlens, Team sportia, SeeMe, Någon skoaffär, Dollarstore m.m. När vi kom hem åt vi pizza. Sen spelade jag, Emma och Malin Buzz-Hollywood Quiz och Buzz-Mega Quiz. Vi åt massa godis och såg lite på Let's Dance. Hejdå
Publicerat: 2010-02-27 @ 11:07:41


Ska på stan

Hej igen, Nu har jag ätit lunch för ett tag sen. Smulan är ute och springer i sitt hjul och leker i sin kartong. Jag hör att hon sitter och knaprar på något nu, hi hi :) Emma och Malin är ute på promenad med Ixo. När dom var ute med Ixo igår tog dom massa gulliga bilder (på Ixo). Och jag sitter här och bloggar och tittar lite på cocoo.se och läser lite bloggar. När dom kommer tillbaka ska vi spela Obscure, senare idag ska vi gå på stan och sen ska vi väll äta godis i kväll. Kanske lägger in någon bild senare idag eller imorgon. Hejsvejs!
Publicerat: 2010-02-26 @ 14:07:59


Emma har kommit :)

Halloj alla läsare, igår kom Emma och hon är lika tokig som Malin :) Vi ska väll äta lunch senare men sen får vi väll se vad vi hittar på idag. Ååh, det är så skönt att vara ledig! Jag kan fortfarande inte fatta att jag har sportlov! Har du också sportlov? Kommentera! Ha det gött allihopa ;)

Publicerat: 2010-02-26 @ 11:16:24


Nationella proven fortsätter....

Idag hade vi ett till prov i svenska (nationella). Man skulle skriva en berättelse. Jag skrev om en koja för man skulle skriva om en koja...ett minne (?) eller något annat. Kommer inte riktigt ihåg vilka alternativ det var men det var 3 och en av dom var en koja. I alla fall, det kunde ha hänt i verkligheten eller så hittar man på något. Men men, nu tycker ni jag är tråkig. Idag var sista skoldagen före sportlovet så nu är jag ledig ett tag.
Hoppas du får ett bra lov!Publicerat: 2010-02-25 @ 15:01:08


Kommentera mera

Hej igen, varför är det ingen som kommenterar?? Jag vet att jag inte har haft bloggen så länge men ändå. Snälla alla som läser min blogg kommentera!

Publicerat: 2010-02-24 @ 16:51:28


Sanna + Läskigt spel

Hej hej, idag blev jag och Maja klara om Elvis och Hannah Montana-The Movie och vi är nästan klara med intervjun. När jag och Sanna kom hem fikade vi smarriga Cupcakes och Ballerina kladdkaka. Sen spelade vi Obscure. Jag och Malin hade fastnat på en ställe men jag och Sanna kom lite längre. Det är väldigt läskigt. Sanna gick till bussen för en liten stund sen. Senare idag ska jag kanske hjälpa Maja att göra en blogg. Förresten, kolla Sannas blogg om du inte har gjort det. Det är länken: Sanna.W eller: sanisann.blogg.se Hejdå! ;)
Publicerat: 2010-02-24 @ 16:36:00


Maja och goda cupcakes

I skolan har vi hållt på med våran tidning idag. Jag och Maja jobbar tillsammans och vi är nästan klara. Vi håller på med en intervju, Elvis Presley och Hannah Montana-The Movie. Maja följde mig hem idag. När vi kom hem åt vi cupcakes som jag har bakat (se bild) och drack hemmagjord smultronsaft. Sen sminkade jag henne och sen spelade vi Buzz-Hollywood Quiz. Idag har jag satt en Kiwi klocka på bloggen så jag hoppas den går rätt.
Ha det gött!Publicerat: 2010-02-23 @ 19:30:13


Ixo och Smulan<3

Hej, här kommer några bilder på min hund Ixo och min hamster Smulan.


Ixo leker i snön med ett ben....

Smulan springer i sitt hjul....Publicerat: 2010-02-22 @ 17:03:52


Nationella provet

Halloj! Idag hade vi nationella provet i svenska. Det var ganska lätt, jag hoppas jag klarade det. Nu ska jag fixa till min blogg litegrann och sen ska jag kanske spela med Malin. Ha en bra dag! :)
Publicerat: 2010-02-22 @ 15:04:16


Välkommen!

Hej, välkommen till min nya blogg!
Publicerat: 2010-02-21 @ 20:54:09