Glömde..

Oj, jag kom på att jag glömde skriva vem som var den sista kompisen på dagens gissa. Tyvärr kommenterade ingen men rätta svaret är....Julia! Se gärna hennes blogg: http://aajuliah.blogg.se Ha det bra allihopa, nu ska jag på facebook! 
Publicerat: 2010-03-30 @ 18:49:16


En ganska vanlig dag

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Slutade 14:10. När jag kom hem kände jag att det var dags för en banana fudge cupcake ^^ Nu har jag varit på facebook. Jag ska kanske scrapa (stavning?) lite sen och nu tror jag det blir att läsa bloggar. Ska kanske baka den. Ha det gött!
Publicerat: 2010-03-30 @ 15:33:10


My day..

Hej hej, idag har jag "scrapat" lite och sen har jag äntligen skaffat mig Facebook och varit lite på datorn. Läste just lite bloggar..Nu tror jag det är dags för en bild eller kanske flera ;) Sorry att det inte har varit någon bild på länge men här kommer det i alla fall.


Lilla Smulan, hihi♥ Det ser nästan ut som att hon galopperar^^



Hihi, titta va söt!♥



Jag tycker han är så söt när han håller i benet! :) ♥



Nosar på sitt lilla ben..♥
Publicerat: 2010-03-29 @ 17:11:19


Dagens: Gissa

En gissa igen men den här gången inte gissa kompisen utan gissa djuret.


Gissa djuret:

Ett ganska ovanligt djur som inte finns i Sverige.
Djuret har päls, en väldigt fin päls.
Du ser ofta det här djurets mönster/päls på kläder.
Den har fyra ben och en svans.


Gissa så kommer svaret inom kort..
Publicerat: 2010-03-28 @ 16:30:27


Saturday..

Igår hade jag kalas/fest men det var inte så många som kunde komma. Ebba, Elin, Matilda, Jessica, Felicia och Sonja kunde komma. Först öppnade vi paketen och sen fikade vi. Jag hade bakat banana fudge cupcakes, chocolate cheesecake och marshmallow kladdkaka. Mums! När vi hade fikat gick vi till bastun. Jag sprang ut i snön och slängde mig på mage, haha! Nästan alla sprang ut i snön :) Vi hade med oss godis till bastun att äta. Haha, det var kul men lite små sjukt. Skriver kanske senare, bye bye
Publicerat: 2010-03-28 @ 13:22:30


Dagens: Motto

It's time to bake a cake!
Publicerat: 2010-03-26 @ 14:23:32


Kamerasladd funnen!

Äntligen! Igår hittade jag min kamerasladd så nu ska ni få bilder ;) Idag så är det fredag så nu måste jag baka och förbereda för festen imorgon. På onsdag fyller jag år! :) Imorgon är det Eart Hour kl:20:30-21:30 så släck för en ljusare framtid. Läs mer på www.wwf.se Ha en bra kramdag! :D

 
Publicerat: 2010-03-26 @ 14:22:29


Shopping Again ;)

Hej hej, idag var jag på nya H&M. Jag köpte en lila Hello Kitty tröja, blåa solglasögon, en stor silvrig fjärilsring och en vit rosett med svarta prickar. H&M var jättefint och större än jag trodde. Det påminde lite om monky med svart,  färg och speglar överallt. H&M har verkligen olika affärer och coola. Sen tog jag en Milkshake på Opalen. Den hette Blomknopp och var med melonglass, mjukglass och kanske mjölk som dom sedan mixade. Nu har jag mycket att planera och göra till på lördag för på lördag är det FEST!
Haha, någon mer som var på H&M idag? Vad tyckte ni?
Ha det gött..ses! :)
Publicerat: 2010-03-25 @ 19:58:28


Dagens: Gissa

En dagens igen, den här gången en gissa. Det blir en gissa kompisen. Förra gången var det Sanna. Ni som inte gissa förra gången gissa gärna :)

Det är en tjej.
Hon är blond.
Hon är duktig.
Hon har en blogg.
Hon är SNÄÄLL!


Gissa så kommer snart svaret...;)
Publicerat: 2010-03-25 @ 14:37:14


H&M :)

Idag slutade vi skolan tidigare så jag var hemma ungefär halv 12. Jag har gosat med Ixo och Smulan och sett lite repriser på TV. Snart ska jag till Enter på nyöppnade H&M! Skriver kanske sen bye bye ;)
Publicerat: 2010-03-25 @ 14:24:21


New Things!

Hej, idag har jag nästan inte varit hemma. Jag och Malin åkte in till Stan och shoppa. Jag har köpt en svart rosett med små nitar på, en leopardfläckigt diadem med en stor blomma, ett Hannah Montana halsband och....ja, det får ni inte veta än :) På stan tog vi den nya Magnum Gold?! och en korv. När vi kom hem åt vi middag och nu kom vi just från bastun så nu ska jag nog bara slappa :) Ha det bra! :D
Publicerat: 2010-03-24 @ 20:25:57


Dagens: Motto

It's a piece of cake ♥
Publicerat: 2010-03-23 @ 18:27:44


Svaret ;)

I fradags på "dagens" så fick ni gissa vilken kompis jag menade med hjälp av ledtrådar. Tyvärr var det inte så många som gissa :( men dom som gissa sa Maja och Sanna. Det rätta svaret är....SANNA! Den som gissa det rätt var..MARIE! Tack till alla som gissa =) Ni får har det bra så ser vi om det dyker upp något mer inlägg idag..Ha det gött! :)
Publicerat: 2010-03-23 @ 18:24:56


Rösta på mig!

Hej igen!

Jag är med och tävlar och har chans att vinna 100.000:- Man ska göra en ny smak till Läkerol (tuggummi) och jag har gjort 3 smaker som ni gärna får rösta på. En heter Fresh Fruit och har vattenmelon, jordgubb och kiwi smak, en heter Enjoy it! och har choklad, marshmallow och cola smak och en heter Sommardröm och har choklad, banan och jordgubb smak.


Här kommer länkar till dom:

Fresh Fruit: http://hundratusen.nu/#/mix/vde5

Enjoy it!: http://hundratusen.nu/#/mix/nJTb

Sommardröm: http://hundratusen.nu/#/mix/Stzg


        Har du aldrig smakat Läkerol tuggummi? Isåfall gör det nu!
Publicerat: 2010-03-21 @ 14:02:07


Alice i Underlandet

Alla har väll sett Alice i Underlandet när dom var små men nu har det som ni vet kommit en ny version från 11år av Tim Burton. Alice drömmer alltid samma mardröm om att hon faller ner i ett hål och kommer till massa varelser men en dag faller hon ner på riktigt. Den är ganska lik "barnsagan" men den här är värre men den är inte särskilt läskig. Den var inte riktigt som jag hade väntat mig men den var bra. Vi såg den på engelska men den finns även på svenska. Hattmakaren spelad av Johnny Depp var verkligen bra och rolig men inte lik han, haha! :) Jag skulle nog ge betyget..hm, kanske 4 eller 5 stjärnor. Det ända som var jobbigt var att dom hade skit högt ljud! Innan filmen när vi hämta biljetterna och köpte godiset så sa dom att man fick själv välja om man ville se den för det var en vit rand på bioduken ibland eller nå sånt men vi såg inget som störde. Jag rekommenderar alla mina läsare att se den om ni inte har gjort det. Förresten jag och Maja var yngst på bion! Alla andra var typ 16 så det är nog ganska blandade åldrar som skulle kunna se den här filmen.

Publicerat: 2010-03-21 @ 12:25:14


Helgen...

Igår for jag in till Luleå och mötte Maja utanför bion. Vi hämtade ut våra biljetter och köpte godis. Maja köpte en liten popcorn för 29:- (DYRT I LULEÅ!) som brukar kosta 15:- i Boden. När jag kom dit hade hon redan köpte dricka (en festis flaska med Strawberry Grapefruit smak). Jag köpte en Bonaqua meny för 49:- (det var en mellan popcorn och en Bonaqua) och en liten hotsnacks för 37:-!!! När filmen var slut gick vi ut ur bion och upp på baksidan vid parkeringen men dom hade inte kommit än så vi gick in igen för att värma oss men ända sättet att komma in var ner igen och sen in i biosalongen. Men när vi kom till salongen tänkte vi gå ut och sen in i bion där man kan köpa godis och sånt men när vi gick ut ur salongen så gick det typ nå larm och vi ba OJ! När vi skulle in till det där grejset så var dörren låst! Så vi var alltså fast! Vi gick in i salongen igen och sen fick vi "krypa upp i råtthålet" igen. När vi kom ut såg vi att dom hade kommit så vi åkte hem. När vi kom hem såg vi lite på Körslaget och åt lösgodis (fast vi var jättemätta). Idag vaknade vi ungefär halv 9. Vi åt frukost och sen spelade vi Hannah Montana-Spotlight World Tour. Vi halv 12 ringde Majas mamma och sa att Malin (Majas storasyster) snart skulle ringa och nästan direkt Maja la på så ringde hon och sa att bussen gick om 10 minuter! Stackars Maja blev stressad! Vi klädde på oss och sen sprang jag till köket och fixade mat medan Maja packade. Vi åt och sen gick Maja till bussen. Ett tag senare ringde Maja till mig och sa att hon hann precis med bussen men när hon kom på så var inte Malin där för hon hade hoppat av för att hon trodde att Maja inte skulle hinna med bussen. Så nu sitter Maja själv på bussen och vet inte vilken buss hon ska ta eller när Malin kommer. Ja, en lite rörig helg kan man säga. Jag skriver snart om filmen. Ha det bra och kommentera mer!
Publicerat: 2010-03-21 @ 12:10:43


100 frågor :O

1. Tre namn jag lyssnar till: Issa, Isabelle, Lillkoppen
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Min garderob ;)
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Mitt stökiga rum
4. Detta är jag rädd för: Spindlar
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Kommentarer, fina kläder, sms
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Spela hockey, äta äckliga saker, "klappa" spindlar
7. Detta tycker jag om att göra: Fota mina gulliga djur!<3
8. Detta vill jag göra just nu: Ringa Maja
9. Bästa känslan: Glädje
10. Värsta känslan: Sorg
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har: Snäll
12. Är jag kär just nu?
13. Jag vill gifta mig: Tror inte det
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Bli känd och åka till Japan och massa andra länder
15. Min käraste ägodel: Mina djur!!!<3
16. Något jag vill ha i present: Laptop
17. Detta har jag på mig just nu: Rutig tunnika, jeansleggins, mörkblåa sockar
18. Favoritkläder: Tunnika, jeansleggins eller tights
19. Favoritdjur: Hund och Hamster
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Pop :)
21. Favoritlåt just nu: Ice cream freeze och Let's do this med Miley Cyrus
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Roligaste=Musik och gympa? Tråkigaste=Matte och Svenska
23. Stjärntecken: Väduren ♥
24. En bok jag gillar: Hannah Montana-Håll fast
25. En film jag älskar: High School Musical 3, Hannah Montana-The Movie och Den otroliga vandringen 2 (kan inte välja en!)
26. Tv-program jag gillar: Hannah Montana, Project Runway, Top Model m.m.
27. Favoritdoft: Choklad
28. Detta äter jag gärna: Sushi, Tacos.... 
29. Dricker helst: Vatten :)
30. Favoritgodis: Många! o.O
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Mallorca, Kreta m.m.
32. Färg på mina ögon: Brungröna
33. Min längd: Eeh, 145-150cm tror jag
34. Jag tror på: Jag vet väll inte, inte mig själv i alla fall
35. Jag spelar: Piano
36. Person jag beundrar: Julia Holmström<3
37. Så här bor jag: Trevligt :)
38. Antal döda krukväxter i hemmet: Noll!
39. Det här tänder mig: Inte vet jag!
40. Det här gör mig avtänd: Ehm, äckliga saker!
41. Favoritfärg: Röd, lila, turkos, ljusgrön, rosa m.m.
42. Favoritcitat: Du lever ditt liv som du valt att leva det! (en av mina favoriter)
43. En hemlighet jag vet: Många...;)
44. Bästa present jag fått: Min hund och hamster!♥
45. Senast köpta skiva: Happyland-Amanda Jensen 
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mitt hår och mina ögon
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Mina händer och fötter :(
48. Udda förmåga/egenskap: Kan prata göteborska! Haha! :) 
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Hm, vet inte.
50. Vad lyssnar du på just nu? Blandat 
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Bloggat, ringa Maja, gå på bio
52. Var är dina föräldrar födda? Kalix och Luleå
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Kommer inte ihåg!
54. Vilken är din favoritrestaurang? Exotic tror jag
55. När badade du i en pool senast? Länge sen! (enligt mig)
56. Har du varit med i någon skolpjäs? Japp, flera..
57. Hur många barn vill du ha? Inga tror jag
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Klassiskt
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Va?..xD
60. Vad har du för TV-kanaler? Mångaa!
61. Har du åkt moped någon gång? Ja
62. Har du busringt någon gång? Tror det :S
63. Har du fått felparkeringsböter?
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Skulle inte tro det
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Barcelona eller Mallorca
66. Har du en egen trädgård? Med min familj
67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier? Alvin & Gänget och G-force
68. Kan du alla orden i nationalsången? Öh..nej
69. Badkar eller duschkabin? Badkar!
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Typ den otroliga vandringen 2
71. Favoritpizza? Tropicana
72. Chips eller popcorn? Just nu...Chips
73. Vilken färg på läppstift använder du? Använder typ aldrig läppstift
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Nä, normal fråga då
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nä, det tror jag inte
76. Apelsin eller äppeljuice? Apelsin
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Jag och Malin, vi åt pizza.
78. Favoritchoklad? Flera..
79. När röstade du senast? På vad??
80. När åt du en hemodlad tomat sist? Vet ej
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Joo, flera!
82. Är du bra på matlagning? Nja, ganska.
83. Klarar du att tanka själv? Int vet väll jag men varför skulle man inte?
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv? Ööh, nä
85. Pepsi eller Coca Cola? Coco cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
87. Vad var det senaste du handlade? Godis på Ok 
88. Har du kräkts offentligt? Inte vet väll jag
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Mångmiljardär! Haha :)
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
91. Har du ringt något betalnummer? Betalnummer?
92. Kan man vara vän med sitt ex? Varför inte?
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Vet ej
94. Hade du mycket hår som liten bebis? Hur ska jag kunna veta det??
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Har ingen men ska sätta ;)
96. Vad har du i din väska? Läxa, massa papper, gammal ritbok m.m.
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Kollar mobilen?
98. Vad är du tacksam för idag? Att jag har mina djur!!!<3
99. Var hittade du den här listan? På Frida Lejons blogg :)
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät? Dom som vill kanske?
Publicerat: 2010-03-20 @ 13:55:48


Bio today

Som ni läste i förr förra inlägget så ska jag på bio med Maja idag. Vi ska se Alice in Wonderland men det vet ni redan också. Efter bion så åker vi till mig och så sover hon över här. Har inte gjort så mycket idag men senare idag så. Skriver imorgon om bion, bye ♥ 

Vad ska du göra idag?
Publicerat: 2010-03-20 @ 13:08:49


Dagens: Gissa!

Gissa kompisen

Hon har brunt hår och bruna ögon.
Hon har en blogg.
Hon är snäll.
Hon är duktig på att rita.
Hon är en bra vän!

Kommentera så får vi se vem som kommer på först!



Rätta svaret kommer kanske i morgon beror på hur många som kommenterar....

Publicerat: 2010-03-19 @ 14:12:05


Alice in Wonderland

Hej, imorgon ska jag och Maja gå på bio  i Luleå och se Alice i Underlandet. Jag tror det blir popcorn, hot snacks + dricka  för mig. Haha, jag älskar hot snacks! Sorry, att jag inte skrev igår men jag hade inte tid. Jag längtar tills jag fyller år!  Det ska bli kul att äta massa gott och få presenter och ha fest!! :) Här kommer en bild på Alice i Underlandet/Alice in Wonderland (av mig!). Ha det bra!♥


                                  Vad ska du göra i helgen??
Publicerat: 2010-03-19 @ 13:58:57


Sorry, alla läsare :(

Förlåt att jag inte har skrivit på länge (2 dagar) och har blivit dålig på att skriva men det är för att jag inte kan hitta min kamerasladd och om jag inte har några foton så har jag inte så mycket att skriva om så jag hoppas verkligen jag hittar den. Men sluta inte läsa min blogg för det, den måste ju finnas någon stans. Ja, jag vet, hur kan man slarva bort sin kompis svans men jag är faktiskt väldigt klantig och har svårt att hitta saker. Men fortsätt besöka mig så ska du se att det snart kommer bilder och mer intressanta inlägg! Ha det gött allihopa :)


Ja, isbjörnen har rätt! Blä blä utan foto.  
Publicerat: 2010-03-17 @ 17:20:42


Sidan heter....

Det är flera som har undrat vad sidan heter som man gör sånna där roliga bilder som jag hade i inlägget I'm famous in Japan så här kommer den: www.photofunia.com Varsågod! Idag hade vi Längdskidor på gympan men jag (så klantig som jag är) glömde ju såklart pjäxorna så jag kom dit med skidor och kom på oj då, jag glömde visst pjäxor. Jaja, skitsamma jag och Emily tog en promenad till måräng istället. Nu när jag kom hem för ett tag sen så tog jag några Maryland kakor och grillade en marsmallow, jag tyckte jag förtjänade det efter en hård måndag. Hade du en tråkig måndag? Eller var den kanske rolig? Ps. Nya länkningar ;)


Igår var det pi-dagen, det dröjer nog innan det
kommer någon bild jag har fotat. Suck :(
Publicerat: 2010-03-15 @ 14:58:04


Kamerasladd sökes

Jag ska blogga men just nu hittar jag inte min kamerasladd så jag har inga bilder jag kan lägga upp, men jag bloggar när jag hittar den. Snyft, jag vill blogga....

Publicerat: 2010-03-13 @ 16:26:30


I'm famous in Japan....

Tro det eller ej men efter att jag har gjort en blogg har jag blivit känd i Japan.
Jag har bildbevis om du inte tror mig!



Publicerat: 2010-03-12 @ 18:06:58


Mot stan

Idag började vi skolan cirka 10-15 över 8 som vanligt. Till lunch var det plättar eller tunnpannakaka som dom kallar det. Vi hade ett..fjärde prov i svenska och slutade ungefär 13:00. Tog bussen hem och fikade lite och nu väntar jag på Malin. När hon kommer drar vi med bussen till stan och shoppar. Skriver senare om jag hinner.

Ps. Det här är inte det "intressanta" inlägget jag lovade.
Publicerat: 2010-03-12 @ 15:15:04


Min fanclub

Jag har faktiskt en fanclub men bara en medlem. Det är Maja, haha. Så hon har gjort en fanclub. Hihi, visst är det sjukt men om du inte tror mig så kan du ju fråga henne här: www.thiisismylife.blogg.se

Ps. Imorgon skriver jag minst ett inlägg och jag lovar att det kommer vara ganska intressant, en liten hemlighet ;)
Publicerat: 2010-03-11 @ 18:27:59


Dagens motto

It's a piece of cake
Publicerat: 2010-03-11 @ 18:24:17


Äventyr

Hej, idag började vi skolan ungefär 9. Vi samlades på skolan som vanligt och sen åkte vi skidor till skidspåret. Vi hade med oss gått fika. Jag tog med en vattenflaska, 2 cupcakes (bakade igår) och lite småkakor som tex: Mariekex och Maryland cockies. Då åkte vi skidor där vi 10 eller vi hade träning för äventyret så vi åkte inte i något skidspår men det gick bra ändå. Vårt äventyr den här gången handlar om Gustav Vasa. Vi ska hitta hans gyllene skidstav. Men vi hittade ju såklart inte den så vi måste tillbaka ikväll på äventyret. Men vi hittade ett guldmynt (gjort av trä) som vi kan ge till "danskarna" om någon blir fångad (bunden vid ett träd). Vi ska samlas 18:55 vid skidstugan ikväll och vi börjar 18:10. Vi är 4 grupper och jag är i grupp 3. Jag är med Maja, Elin, Sanna, Oskar och Andreas och vi har Kicki som ledare. I fyran hade vi ett äventyr om Vikingatiden om Tor och alla gudarna och i tvåan hade vi ett äventyr när vi skulle hjälpa skogens djur tror jag. Nu ska vi akta oss för danskar, i fyran...ehh, kommer inte ihåg och i tvåan "mostroner". Haha, dom andra har varit ganska kul så jag hoppas den här också är det. Bye bye :)
Publicerat: 2010-03-10 @ 12:52:37


Hallå eller?

Halloj, idag följde Maja mig hem. När vi fikade så åt vi bland annat en bakelse som var kvar (en sånn där grön gullig en). Jag trodde inte hon skulle gilla dom för att det är inte en sånn där bakelse med grädde och sylt i utan ungefär en punschrulle eller vad du vill kalla det. Jag hjälpte henne med hennes blogg så nu har hon en krabbklocka, ny design och ny profil. Sen har vi fotat lite och varit....sjuka, som vanligt :) Här kommer en bild på en gullig elefant. Ha det bra!



Juste, vad säger du? Punschrulle, dammsugare, filmrulle, marsipanrulle eller något annat?
Publicerat: 2010-03-09 @ 18:14:23


Copyrigth

Det är Copyright© på alla bilder på min blogg. Jag har fotat eller gjort alla. Du får alltså inte kopiera bilder på min blogg. Om du vill kopiera en bild får du maila mig och fråga först. Maila isåfall till: [email protected]

Publicerat: 2010-03-08 @ 18:47:25


Svara ärligt!

Publicerat: 2010-03-08 @ 15:50:02


Dagens motto....

Håll mig hårt eller släpp mig helt ♥


Ps. Har bytt från Kiwiklocka till Sköldpaddsklocka ;)

Publicerat: 2010-03-07 @ 14:28:05


Sötisnalle och header

När vi var i fjällen blev jag lite smått firad. Jag fick underbar kakao, Sonia Rykel tigths, ett peacearmband och ett jättegulligt nallehalsband! Armbandet och halsbandet hade jag önskat mig. Dom kommer från cocoo.se. Har bild på nallen. Igår var det Andra chansen i melodifestivalen och Pernilla Wahlgren och Jessica Andersson gick till globen. Idag försökte jag sätta in en header som jag gjorde igår men det blev bara massa små och jag som bara har haft min blogg i drygt 2 veckor vet inte hur man fixar det. Men men, jag får väll testa mig fram.

<--Nallishalsbandet

Publicerat: 2010-03-07 @ 13:50:12


I try to drick coffee....

Jag glömde bara skriva lite i förra inlägget. Tidigare idag så försökte jag gilla kaffe. Jag provade sätta mjölk, socker och oboypulver men det var ändå inte gott. Hmm, undra varför för jag lovar att jag kommer gilla det om några år. Fast jag kanske skulle gilla...en Latte eller Capuccino eller nått sånt.

Gillar du Kaffe?
Isåfall hur gammal var du när du börja dricka det?
Och vad är ditt favorit kaffe?
Publicerat: 2010-03-06 @ 15:51:50


Bake a wish

Igår när Emma och Malin kom hem från stan hade dom köpt jättegulliga bakelser på Opalen. Ungefär som grodor fast det var inte grodor. Jag trodde det var sånna där bakelser med grädde och sylt i men det var som underbara filmrullar. Mums! Jag har en bild på dom här nere. Igår har jag även bakat. Den här gången en saftig sockerkaka med citron och lime. Jag gjorde en normalstor sockerkaka och en mini. Den normala dekorerade jag med riven citron och lime och den lilla med strössel och riven choklad. Har bild på dom med. Och så har jag en bild på gårdagens frisyr. En lite slarvig knut med en lila rosett. Ha det gött! ;)

En god och gullig bakelse


Gårdagens frisyr


En normalstor sockerkaka med riven lime och citron


En minisockerkaka med strössel och riven choklad

Publicerat: 2010-03-06 @ 15:21:46


Tillbaks från fjällen

Hejsvejs!
Igår kväll kom jag hem från Ammarnäs. Det har varit jättekul och jag har tagit massa bilder. Jag har åkt slalom, längdskidor, grillat, åkt skoter, lekt med Ixo och gjort massa annat kul. En morgon stod det två älgar utanför våran stuga. En mamma med sin kalv. Det sprang en liten näbbmus i snön en bit från slalombacken, ett lodjur sprang över backen och jag har sätt rådjursspår på isen och lodjurspår i slalombacken. Det finns mycket djur i fjällen och fin natur. Ixo hade jättekul i fjällen och jag med! Hoppas ni också har haft ett bra sportlov!

Vackra fjällen från isen...


En fjällämmel...



Rådjursspår på isen...


Många träd...


Lill Ixo Pixo!...


Kan jag inte få en korv?? Snälla!...

                             V I   S E S !

Publicerat: 2010-03-05 @ 12:39:53