Butterfly fake nails


Det blir en suddig mobilbild i dag. Lösnaglarna jag gjorde igår.. Blev ljusrosa med en mörkblå cracked effect kant. Hade egentligen tänkt ha en tjockare helblå kant men jag har en exakt likadan blå i cracked effect och råkade byta korkarna  ^^ Sedan är det små fjärilar och lite blommor, hehe :)
Publicerat: 2012-01-30 @ 22:04:47


Hello there! :)

Idag var en ganska bra dag. Denna måndag skulle vi också disikera, denna gång en räka. Haha, det äcklar mig att se i dem men jag kan inte hjälpa att jag blev sugen på räkchips ^.^ Har varit på träning också, det är fantastiskt att stretcha ryggen så det gör ont :) Nu ska jag och Malin se det okända, sedan blir det lite Tiger yoghurt ^^ Kramiz! :)

Publicerat: 2012-01-30 @ 21:06:17


Rabatt hos Cocoo!

Ange rabbatkoden: bloggspecial så får ni 15% rabatt hos Cocoo. Gäller fram till 9 februari.Publicerat: 2012-01-29 @ 12:05:36


Rain Parade Umbrellas


Roliga paraplyn från Fred Flare. Den vita påminner mig om en teckningen Malin ritade till mig när jag var liten.. Den hade typ samma frisyr ^^

Publicerat: 2012-01-25 @ 14:43:51


Lugn skoldag ;)

Idag hade vi en väldigt lugn skoldag. Vi började klockan nio och gick en promenad. Sedan fick vi göra vad vi ville fram till lunch så jag, Emma, Hannah och Anna-Li spelade Scrabble. Som Wordfeud nörd kan jag säga att det var ganska kul ^^ Fast Alfapet är nog ändå bättre.. Haha. Har ätit lite av mina goda brownies och spelat Wii nu. Förresten.. Om ni följer programmet "Det okända" så hoppas jag att ni inte missade gårdagen program. Dem var på ett hotell i Piteå (inte så långt härifrån ^^) som hade varit ett mentalsjukhus förrut. Ha en fortsatt bra dag! :)

Publicerat: 2012-01-24 @ 15:23:03


Fantastic Monday..

På måndagar är skolan alltid ganska bra, det enda som inte var så "kul" var att vi disikerade en mussla. Jag kommer nog aldrig äta blå musslor ;) När jag kom hem bakade jag Brownies, dem blev faktiskt goda :) Sedan skulle jag på träning men träningen var inställd men jag åkte själv ändå. Jag kan ju inte lämna isen utan repor ^^ Finns det något bättre än att åka konståkning själv en måndagkväll?

En gammal bild från i höstas..
Publicerat: 2012-01-23 @ 22:10:22


Chinese new year

Idag är det kinesiskt nyår, nu börjar drakens år! :)

Bild från WeHeartIt
2012-new-year-of-dragon_large
Publicerat: 2012-01-23 @ 09:00:00


No pictures, sad face..

Har inte bloggat på ungefär en vecka. Anledningen är att jag inte har några bilder. Blir lite less på att ha bilder på mig själv och min USB-kabel till kameran är trasig :( Tills vidare kommer nog inte bloggning vara så jättebra.
Publicerat: 2012-01-14 @ 18:56:04


Solcell till mobilen

För några månaden sedan sa jag till Malin att det borde finnas trådlösa mobilladdare, idag hittade jag det.. Solcell batteri till mobilen. Finns till och med Hello Kitty, Rilakkuma, KoRilakkuma, Musse pigg och Mimmi pigg. Funkar till iPhones, iPods och Smartphones. Ska lätt klicka hem en från Japan när det närmar sig sommaren!


-
Publicerat: 2012-01-05 @ 14:25:00


New Year Nails

Nyårsnaglarna fick bli halva vit med en rosalilaglittrig på och halva mörkblå, skimrar lite lila. Ganska fina :)

Publicerat: 2012-01-05 @ 12:03:00


Ohayoo :)

Klev upp för ungefär en halvtimme sedan. Jag och Malin har sovit tillsammans, hon kom hem igår. Hon har skrattat i sömnen och pratat i sömnen.. Jag tror att båda har sparkat ganska mycket. Haha, ni får en bild från igår.

Publicerat: 2012-01-05 @ 09:06:52


Tänk på djuren

I mars skrev jag ett inlägg med lite länkar till saker att skriva under, bland annat björnfarmning och hur renarna får lida. Dessa går fortfarande att skriva under om man vill, förutom tigrarna. Nu tänker jag be er om några enstaka minuter igen. 2 enkla saker som gör skillnad.

WSPA har en kampanj som heter Band för livet. Detta handlar om dem stackars hundarna som dödas pågrund av rädsla för rabies. Det dödas 20 miljoner varje år, det är 38 hundar varje minut. Dem blir förgiftade, stryps och får elchockar. Detta måste ju sluta! Så istället för att bara skriva under kom WSPA på en rolig grej. Du väljer en hund, ger den ett namn och den 24 januari släpps hundar på en hundpromenad på nätet för att visa sitt budskap. -> Klicka här för att delta i "Hundpromenaden" <-

Miljarder lantbruksdjur lider inom världens industriella djurhållning. Dem hålls instängda i trånga utrymmen hela sin korta liv och kan inte röra sig fritt, andas frisk luft eller känna solljus. WSPA behöver hjälp med att se till att regeringen lyfter fram lantbruksdjurens välfärd på FN:s världstoppmöte nästa år i Rio. -> Skriv under för dem stackars lantbruksdjuren här <-


Så här ser det ut när det är klart, det är superenkelt! :)

Publicerat: 2012-01-02 @ 17:57:48


2012 har börjat!

Jag har inte haft tid att blogga igår eller tidigare idag eftersom jag umgåtts med min moster. Vi har spelat en massa Wii och igår satt vi hela kvällen och scrap booka lite kort. Senare ska jag väll promenera men har ingen lust när det redan är mörkt. Vad kan jag annars berätta? För ett tag sen klöste jag upp ett sår på mitt finger, det blev svullet.. Satte en ring på det fingret på nyår och det blev ännu svullnare och fick en stor blåsa. Haha, intressant va? Jag är så smart ibland. Kanske tvingar mig ut nu.

Ganska trött idag..


Publicerat: 2012-01-02 @ 15:51:54