Redan lördag! :O

Tänk att det redan är lördag! Trodde inte tiden skulle gå så fort. Men jag och Pernilla har ändå hunnit göra lite. Vi har räddat livet på en näbbmus!

Vi skulle cykla till Ica och höll utkik efter katter (som vanligt), vi hittade en katt och stannade, sedan såg vi att den hade ett byte.. En liten stackars näbbmus som låg på rygg, vi trodde den var död men såg sedan att den rörde sig lite så vi tog upp den och den satt alldeles stilla, när vi klappade lillen så knep den i hop sina pyttesmå ögon! Den var så söt :3 Så vi tog med den i cykelkorgen, inlindad i min kofta. När vi cyklat fram skulle vi kolla hur den mådde och då hade den kvicknat till och sprang upp på Pernilla och pep! Den fick stanna i korgen medans vi handlade och när vi kom hem släppte vi ut den i skogen. Den hade inga sår eller verkade skadad på något sätt så den hade nog bara spelat död för katten. Kan inte fatta hur söt den var! 

Sedan har vi ju umgåtts en hel del med Kotten, han är ju så tam! Han äter ur handen och kommer nästan upp i famnen. Ett litet mirakel är han. 

Vad mer har vi gjort? Varit i stan, spelat badminton, sett två filmer.. En skräckis som heter Prom night och Batman (2:an). Så vi får väll se vad vi gör idag :) Långt inlägg blev det!


Kotten, näbbmusen och fika på stan ^^
Publicerat: 2012-07-28 @ 13:39:59


1 kommentarer
Postat av: Lina | foto & kreativitet ♥

SV: Jag mår bara bra, själv då? (:

2012-07-28 - 14:56:02 | URL: http://linaphoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: