Skriv under för djurens skull!

Stackars alla djur, ta några minuter och skriv under på dem här länkarna ♥
Jag skriver alltid under på sånna här listor mot djurplågeri så fort jag hittar dem, kanske ni kan hjälpa till? Det här är den grymma verkligheten.. Kan ni verkligen läsa det här utan att inte skriva på?

Skriv under för renarna
Renarna får lida på säsongen det är dags för renslakt.. Renarna är stressade och panikslagna. Dem trycks in i fållor och blir märkta med kniv i öronen! Sedan tvingas dem hårdhänt in i transportfordonen och körs i väg till slakteriet..

Skriv under för björnarna
Över 1.400 björnar hålls i fångenskap på sydkoreanska farmer.. Dem hålls under fruktansvärda förhållanden för att sedan slaktas och användas till medecin! Den här hemska industrin är laglig i sydkorea. Forskare och experter över hela världen säger att det finns ört och syntetiska preparat som kan ersättas mot björngallan..

Skriv under för tigrarna
Ett evenemang kallat "Freedom Walk for the Tigers" har cee4life skapat som ska hållas i Uttarakhand i Indien.. Detta går ut på att rädda dem sista vilda tigrarna, det är möjligt att vi ska kunna rädda tigrarna men dem är fortfarande kan tigrarna livsfarligt snabbt dö ut! Cee4life har skapat namninsamlingen för alla som inte kan närvara, dessa kommer samlas i en böcker av frihet för tigrarna och skickas runt till myndigheter i världen..

Skriv under för ugglorna
The Burrowing Owl är bara en av dem arter i Kanada som hotas av förlust av livsmiljöer.. För att rädda denna utrotningshotade uggla och andra arter köper the Nature Conservancy of Canada Kanadas naturliga mark för att stoppa utvecklingen som hotar naturlivet. NCC har inte bara köpt mark, det har gjort att det känsliga förhållandet mellan växter och djur bibehålls, att hotade arter som the Burrowing Owl inte bara har ett hem, de har ett hem de kan trivas i. Om du tycker att skyddet av livsmiljöer för våra hotade arter är det bästa vi kan göra för att skydda vår framtid, underteckna löftet.

Skriv under på att djur är viktiga
WSPA arbetar på att uppnå en FN-deklaration för djurvälfärd.. Det skulle ha ett väldigt stark betydelse för djuren! Bättre djulvälfärd förbättrar även för oss människor. Vi får bättre levebröd, miljöskydd, hälsa och livskvalite..
Publicerat: 2011-03-05 @ 18:03:44


4 kommentarer
Postat av: Cajsa

hehehe jaså? xD

2011-03-05 - 18:40:05 | URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: Cajsa

heeh du är söt du! ^^ kanske om 5 år! xD men då är det ingen som vill ha med mello att göra mer..xD

2011-03-05 - 18:42:13 | URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: Cajsa

nja, inte så superkul faktiskt..^^ publiken var sååå tråkig. :P

2011-03-05 - 19:08:32 | URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Frågestund i bloggen! Passa på att fråga vad ni vill! Ni har fram till imorgon ( 2011- 03- 06 ) på er!

Den här gången svarar vi på ALLA frågor!

http://essj.blogg.se/2011/march/fragestund.html#comment

2011-03-05 - 20:44:07 | URL: http://essj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: