Glass i stora lass i min ena tass!

Köpte en Ben & Jerry när vi var och handla, det blev Cherry Garcia! ;D Så fort jag är klar på datan ska jag käka upp den!! ;) Shit! Va konstig min hand såg ut!! :O Typ helt stor å konstig :( Jaja, hejsvejs! :)



Publicerat: 2010-06-29 @ 20:11:34


2 pics 2 my readers

Det här är våran hemmagjorda smultron saft ;)


När jag baka cupisar idag så satte jag äggskalen i en liten hög, tycker det ser ganska kul ut :)

Publicerat: 2010-06-29 @ 20:06:58


Med Orangina i min hand..

Sitter jag nu och bloggar :)

Malin har gjort sig i ordning och måste snart gå till bussen :( Hon ska ju på stan och jobba sen.. Kanske ska ringa en vän och se om någon vill komma hit, annars har jag ju alltid mina gullisar Ixo och Smulan som jag kan busa med. Och kotten kommer säkert förbi! Han var här igår igen ;D Jag förstod redan förra sommaren att han vill kela :) Det är bara det att jag är lite rädd för hans taggar och att han ska bita mig men igår så backa jag inte när Kottis kom mot mig.. Han kom närmare och närmare som vanligt.. Jag satt och filma och fota han och jag flyttade mig inte den här gången.. Så han kom fram och nosa på mig men sen flyttade jag mig lite :) Sötis Kotten!♥
Publicerat: 2010-06-29 @ 12:56:13


NEW! Dagens Pryl :)

Nu ska jag börja med Dagens Pryl.. Det kan va ett smycke eller en lampa eller vad som helst! :) Idag blir det ett Halsband ;)

Skulle vilja ha det har halsbandet, tyckte det var väldigt fint :)
Det som jag tycker är lite speciellt att det är gjort av plexiglas.. Kedjan är en silverfärgad metallänk i reglerbarlängd. Totallängd är 55 cm och halsbandet är nickeltestat.

Publicerat: 2010-06-29 @ 11:32:31


She's not like other..

Hon är unik!

Collaget är klart på denna unika tjej som är i skafferiet nu, hehe ^^ Tror hon ska äta kakor igen ;) Denna lilla girl kom just in nu och säger att jag är störd och skrattar :) Hon tycker jag är helt väck ;) Sjunger i sin särk och tar sig en kopp kaffe! :) Här är collaget! Nästan alla bilder är redigerade ;)

Publicerat: 2010-06-29 @ 11:00:54


Google loggan idag


Antoine de Saint-Exupery 110-årsdag är idag och därför ser Googles logga ut så här:


Publicerat: 2010-06-29 @ 10:12:56


Konnichiwa!

Halloj alla läsare! :)

Jag och Mulle sitter och spelar nu också, hehe ^^ Vi är riktiga nördar :) Vi har just drickit en väldigt god (såklart hemmagjord) smoothie! Det var mumsigt det.. Dekorerad med blåbär och en jordgubbe på kanten :) Nu ska vi fortsätta spela så nu blir det inge mer bloggande för idag ;) Fortsatt trevlig vecka till er! :)
Publicerat: 2010-06-28 @ 21:05:09


Answer

Slängde ihop en liten bild med dagens fråga på så nu får ni faktiskt svara :)
Var ärliga, kommentera och kom gärna med flera förslag.. Så kan jag skriva mer om något eller börja skriva om nå mer jag inte skrivit förut eller något. Bara ni tycker min blogg är bra och intressant så är jag ganska nöjd ;)



Originalbild:

Publicerat: 2010-06-28 @ 21:02:23


Oh, where's all that inspiration?!


Brukar nästan alltid ha massa inspiration och idéer så jag inte ens hinner med allt.. Men nu står det bara still! Istället för att min hjärna är fylld så är det bara grått med texten: VAD?! Vet verkligen inte vad dagens ska bli eller vad jag ska blogga om :S :(

Som vanligt har jag redigerat bilden ;)
Ni hittar originalbilden HÄR :)

Publicerat: 2010-06-28 @ 17:51:48


Väntar på Mullekoppen

Sitter och väntar på att Malin ska komma hem snart.. Har bara tråkat idag, just nu sitter jag och läser lite bloggar. Vill gå ut snart men det var inte så lockande väder men det spelar väll ingen roll eller? Håller på med ett collage med bilder på Malin så ni ska få se det sen när det är klart ;) Hoppas ni inte tycker jag är tråkig :) Se ya later!
Publicerat: 2010-06-28 @ 17:15:35


Soo cute!!

Såg på Tv för en stund sen små spökdjur! :) Dom är såå sjukt söta!!♥ Små med stora ögon ;D Det finns omkring 8 arter av denna lilla primat som har korta framben och långa bakben, ungefär som en groda. Dom (eller i alla fall den dom visa) var 26 cm och den kunde hoppa ungefär 290 cm (det var ca det mellan träden) och om en människa som är 175 cm skulle kunna hoppa lika långt skulle den kunna hoppa 19 meter! Det jag såg på Tv så satte dom en syrsa och en gräshoppa på en liten gren på ett träd nära det trädet som spökaporna bodde i och så hoppade en och fångade insekterna och dom satte igen och igen och igen och den hoppa fram och tillbaka :) Dom visa riktigt nära när den höll i sin lilla insekt och åt, det var jättesött!!





Orättvist!! Jag vill ha ett spökdjur!
Publicerat: 2010-06-27 @ 11:09:38


♥ Kotten ♥


Jippie! :D Kotten är tillbaka!! :) Vare sig ni fattar eller ej LÄS!..

Förra sommaren kom en liten igelkott till oss.. (Jag kalla den för Kotten) Den var i våran grannes buske och jag gick dit och gav den ost. Jag satt kvar och titta när den åt och sen gick jag tillbaka till mitt hus.. När jag tittade bak såg jag den lilla igelkotten följa efter mig och efter det kom den flera gånger till vårat hus. Vi mata den varje gång, med ost, hundmat och lite annat.. Våran granne gav den sockerkaka :) När den blev rädd rulla den ihop sig till en boll och fräst som en katt, SÖTT!! :) Ixo stack sig i nosen en gång på lilla Kotten.. Stackars Ixo och Kotten. Kotten gick även mycket runt våran pool så den ville nog bada! ^^ Den blev tamare och tamare för varje gång och gick in i våran glasgång och under stolen jag satt i och till slut tänkte den gå in i vårat hus när dörren stod öppen! ^^ Men när hösten kommer så går ju kottarna och sover över vintern..

Igår skällde Ixo väldigt mycket.. Klockan var ungefär 10 halv 11 på kvällen. Jag gick ut och skulle säga åt han och då såg jag den lilla kotten brevid en buske!! :D Jag satte Ixo på framsidan och sen kom jag tillbaka springande med kamera i ena handen och ost i andra till den söta Kotten :) Medans jag fota (och filma) den så åt myggen mig så det gick inte så bra och jag fick typ 200 myggbett + att filmerna blev helt skakiga :) Det är inte säkert att det är samma men jag tror det ;) Den är exakt likadan (även om alla igelkottar är ganska lika varann), den är precis lika tam, den gillar att äta samma saker, den beter sig likadant, den låter likadant och hur stor är chansen att en annan kotte kommer till samma hus som en annan kotte och ser likadan ut m.m. Jag fota den såklart både förra sommaren och igår men bilder kommer inte idag ;)

Men det är inte bara förra sommaren och igår som den har kommit! :) Idag tidigar typ morgon lunch nå sånt så hörde jag Ixo skälla (som var ute på baksidan) jag tänkte att det är säkert inte kotten så jag tänkte inte på det.. Ett tag senare gick jag ut och såg Ixo ligga på ena sidan av vår lilla damm och Kotten ihoprullad och fräsande på andra sidan mot vårat hus :) Jag tog Ixo till framsidan och sen locka jag fram lillen med godsaker :) Senare gick den in i våran buske men den kom ut till dammen igen sen.. Senare på dagen börja det regna och åska och då gick den och gömde sig.. Jag gick och leta den men hitta den inte men jag är inte speciellt bra på att leta direkt och igelkottar är nog rätt bra på att gömma sig :)

Kottisen kommer troligen tillbaka och då ska jag fortsätta fota och mata den!! ;D Jag har ju som sagt mycket bilder och filmer på den så ni ska såklart få se massa bilder på det lilla underverket och kanske någon film men det får ni räkna med att jag inte håller kameran still eftersom jag viftar iväg alla mygg ;) Blev ett ganska lågt inlägg, hehe :) Nu ska jag bara "checka" (som jag och Maja brukar säga) lite bloggar och så, sen ska jag fortsätta spela med Mulle :) Vi spelar Sims, vi sitter ju och nördar nu för hon kom hem idag från Linnéas stuga i kalix eller nå sånt ;) Hoppas ni får en fin Lördag!

Peace and Love!♥
//LillKoppen

Publicerat: 2010-06-26 @ 19:50:47


Snälla rara söta Anna


Dagens låt, haha :)

Publicerat: 2010-06-26 @ 19:24:46


Hm.. Hm.. Eeh.. Öhm, kanske.. hm!

Ibland kommer jag verkligen inte på någon härlig Dagens.. Eh, va ska jag nu?? Jag vet!! Nä.. Okej, nu vet jag faktiskt! :) Dagens Minne har jag ju glömt bort så varför inte? Ska bara komma på nå minne.. Bort då mygga!! Ok, den flög iväg.. Ååh, stygga mygga..


Dagens Minne..

Det här hände jag vet inte när men i år, någon helg.. Jag och Malin var inne hos henne och hade sett på Tv och ätit godis.. Sen var vi så trötta och mätta så ingen orkade röra sig så vi låg i soffan (och somnade nästan).. Sen komma mamma in och jag och Malin låg med armar och ben kors och tvärs som en kringla!! ^^ 
Publicerat: 2010-06-25 @ 16:54:32


Nyklippt girl!


Klippte mig igår på Studio 53.. Hon var jätteduktig och noga ;) Så här blev det.. Vad tycks?? Kommentera! :)

Publicerat: 2010-06-25 @ 16:46:34


Midsommar

Hellooo!!
Äntligen har jag tid att blogga! :D
Har ju inte hunnit på 2 dagar :( men nu så..

På IKEA har jag köpt ett nytt skrivbord med en hurts, sängkläder, gardiner, saftflaskor, en grej att ha papper i och massa annat.. Vi åkte på morgonen och när vi kom fram åt vi lunch. Jag tog köttbullar med pommes frites och till efterrätt en cheesecake typ och chokladmousse med grädde! Gött det var!! :)

Cheesecaken (eller något liknande i alla fall)..


Chokladmousse med grädde..


Efter IKEA blev det Candy World!! Hoho, va den är stor! ^^ Här kommer en liten bild på den, fast man ser inte hela ;)


Lite mer..
Tidigare när jag fikade gjorde jag en jättegod milkshake och åt lite goda saker + att vi har gjort våran underabara smultron saft idag!! o.O Hehe, den är riktigt god ska ni veta ;) Har även målat naglarna idag.. Ingen bild men det är typ olika färger på varje nagel. Jag har använt: Blå, grön, rosa och lila.. 2 blå naglar på vänster hand och 2 rosa på höger hand :) Ha det bra, ska skriva mer.. LOVAR!
Publicerat: 2010-06-25 @ 16:40:37


Fortsättning följer..

Att vara nyttiga har gått sådär för oss.. GLASSBILEN!! OMG! OMG! OMG!! Eeh, sorry hörde bara det underbara ljudet av glass!! :D NÄ, jag ska inte köpa.. Jag är nyttig! Eller ska jag? Varför inte?? Nä! Nä! NÄÄ!! Får inte låta det vackra ljudet lura mig.. Eller jo.. Eller nä.. Eller kanske! :) Ok, jag köper inte, lovar! Åh, nej!! Den är utanför mitt hus! Ska jag? Ska jag inte? Ska jag? Ska jag inte? Jag ska!! Nä, jag ska inte!! Vill ha glass!! Vill ha glass!! Ok, inte den här gången.. NU Har jag bestämt mig.. Puh, det här är jobbigare än ni tror ;) Hehe, sant ^^ Hur som helst.. Det har gått sådär för oss.... Det började bra idag. Jag gjorde någon god smoothie liknande sak (nyttig förstås) och ja.. Men sen så skulle vi handla och jag tänkte: Men jag följer väll me.. Varför inte liksom? Men alltid och då menar jag ALLTID när jag går på affärer (mataffärer) så blir jag så lockad när man går förbi alla kakor, chips, choklad och allt annat godis.. Så jag köpte en Kina, det var inte duktigt.. Men men, ska inte äta nå mer idag ;) Duktig girl jag är, nu ska jag springa ut och känna sommaren!! :D Hitta ingen bild på Kina choklad men ni vet nog hur dom ser ut :)

Publicerat: 2010-06-22 @ 19:19:49


COCOO.SE


Cocoo har så fina och gulliga smycken.. Här är några av deras söta halsband jag vill ha! :)

Publicerat: 2010-06-22 @ 14:34:13


Hemlig rubrik

Jag sitter här och väntar på att solen och värmen ska komma.. Jag vill faktiskt åka till stranden :) Har inte gjort något speciellt idag. Ska kolla recept nu, mer inlägg på väg! ;)

Publicerat: 2010-06-22 @ 13:07:26


Monkey and Dragon

Dagens roligaste..

Malin berättade jag tror det var förra veckan att hon hade beställt en apa, en spökapa ^^ Hon sa att den skulle komma på tisdag (idag) och igår kom en lastbil och stannade utanför vårt hus och då sa hon: Nu kommer min apa!! Jag trodde den skulle komma igår! Då berättade jag för henne att jag hade beställt en drake som både hon och jag har önskat oss och att jag hade sett till att den skulle komma samtidigt, alltså var både våran apa och drake i lastbilen :) Sen hade vi såklart beställt lite tillbehör också som koppel åt båda, massa bananer till apan och en sadel till draken så vi kan rida på den (och flyga ^^).. Men lastbilen åkte iväg utan att lämna våran apa och drake!! Gud va arga vi är nu! Vi blev blåsta båda två! Malin hade ju betalat kontant och dom hade tagit från mitt konto. Malin skrek: Jag förstod att det var nå krimminella!! När lastbilen åkte och nu har vi båda två bestämt oss för att ringa polisen!! Haha ^^
Publicerat: 2010-06-22 @ 11:53:21


Bra början..

Att vara nyttiga har gått bra för mig och Mulle.. Tidigare gjorde vi en smoothie/milkshake med frukt :) Ska försöka få med Mulle på en cykeltur, vilket fall som helst ska jag stretcha om träna lite ;) Synd att det är så trist väder :( Ha det gött! :)

Publicerat: 2010-06-21 @ 16:52:28


Bilder från skolavslutningen


Nu kommer några bilder från skolavslutningen.. Tog sin lilla tid men men. Jag fick en blå ros på skolavslutningen, den var jättefin :) Har alltid viljat ha en blå ros. Här är den:



Alla 5:or fick en röd liten ros av skolan.. Jag satte den i en vas med det som överlevde från morsdagsbuketten mamma fick av mig.



Maja fick en kopp/mugg av mig som det står Vänskap på. Det står något i den också..

Publicerat: 2010-06-21 @ 16:40:39


Things

Nu kommer sakerna jag köpte för ganska länge sen.. Sorry, sorry, sorry att det tog sånn tid!! Verkligen ledsen men här är dom ;) Ursäkta att bilderna på mig är så fula och alla bilder blev dåliga för när jag hade kommit hem så fota jag bara sakerna på en gång och tänkte lägga upp dom direkt men ja.. då hitta jag ju inte sladden.









Publicerat: 2010-06-21 @ 15:47:00


Idag är det..


Sommarsolståndet!


Och självklart har Google en logga för det med så här är den:


Publicerat: 2010-06-21 @ 15:17:22


Dagens roligaste med Mullekoppen

Tidigare idag satt min Mulleköppa och sjöng någon sjukt rolig låt.. Kommer inte exakt ihåg hur den gick men typ: Jag är utveklingstörd. Det är inte kul när man rullar på två hjul. Skitkuul Mulle! ^^
Publicerat: 2010-06-21 @ 15:12:05


The cups goes fruit!

Nä, jag sitter inte och käkar frukt med Mulle.. Nej nej. Mulle säger ju varje dag imorgon börjar mitt nya liv och sen försöker hon (men misslyckas) att inte äta godis, kakor m.m. Men idag så bestämde vi båda oss för att nu ska vi bli nyttiga, knarka frukt och få bort våran sockerstämpel! ^^ Vi får väll se hur det går.. Vi börjar idag ;) Haha :) See yaaa! :)

Publicerat: 2010-06-21 @ 15:08:51


Dream on..

När jag började blogga så var det mest för att jag läste många bloggar och blev inspirerad och tyckte det verka kul.. Nu vill jag få många läsare och gärna en ganska känd blogg men det är nog bara att fortsätta drömma. Jag skulle gärna vilja va med på Blog awards i framtiden. Jaja, nu vet ni men jag är ändå chanslös :( Men söta läsare ni är så bra men snälla kan ni inte kommentera lite ibland?? :)
Publicerat: 2010-06-20 @ 18:57:49


Det kungliga bröllopet


Äntligen är det över så nu borde som ju sluta tjata om det!

Publicerat: 2010-06-20 @ 15:52:10


Ännu en fråga till er!


Nu blir dagens en fråga igen, sorry att det har blivit llite dåligt med dagens..


Publicerat: 2010-06-20 @ 15:49:25


It's raining outside, but i feel lika a sunshine

Träden gjorde skuggor som liknar granar..




Himlen blir mörk när det regnar..


Men blommorna blir säkert glada..




Och kanske vårt fina träd..


Det regnar och regnar ute.. Regnet smattrar mot gaterna och himlen blir mörk. Det syntes inte så bra hur blött det var på bilderna. Jag gick ut tidigare idag (regnade då med) barfota i T-shirt och tunna tights med min kamera och fota lite och sen ladda jag upp så jag kommer lägga upp mer sen. Kanske inte hinner idag men någon dag i alla fall. Just nu står Viktoria och Daniel i kyrkan.. Ska spela med Mulle nu men håll utkik för mer bilder och inlägg :)

Publicerat: 2010-06-19 @ 15:20:50


Lite (äcklig) fakta om godis

Ni vet säkert lite av det här redan men jag tänkte ändå skriva om det.. Kanske inte så smart att göra det mot helgen men men.

* Som säkert många av er vet så är gelatin som många godisar innehåller gjort på slaktrester och småkryp.
* Mycket godis får sin färg och glansiga yta från torkade och krossade löss.
* 7 geléhallon eller en halv punchrulle tar 30 minuter att motionera bort.
* På godisförpackningen deklareras lössresterna som E 120, karmin eller 904.
* Schellack och gelatin brukar deklareras som svinsvål.
* Azofärgen E102, tartrazin, är förbjuden att användas i Sverige förutom i godis. Färgen kan ge häftiga allergireaktioner hos känsliga med hudutslag och svullnad på kroppen och i halsen.
* Dom har hittat E102 i Wasabiärtor och importerad choklad.
* Härdade fetter finns främst i choklad


INNEHÅLLSFAKTA
 
Exempel på godis som innehåller E 120, karmin
Ahlgrens bilar
Geléhallon
Geléhjärtan
Nappar
Hallonbåtar
Kolabönor
Geléormar
Lakritspinnar
Björnar
Fox kola
Vingummi
Tablettaskar
Engelsk konfekt
 
Exempel på godis som innehåller E102, tartrazin, och säljs i Sverige:
Christopher chocolate (Belgisk)
Connoisseur (Engelsk)
Wasabinötter
 
Exempel på godis som innehåller E 904, schellack:
Gräddkola
Chokladrussin
Vetepuffar
Majskulor
Bananchips
Yoghurtöverdragna nötter
Yoghurtöverdragna torkade frukter
Tuggummikulor
 
Exempel på godis som innehåller härdade fetter:
Nougatägg
Chokladägg
Gökägg
Dragéägg
Kexchoklad
Fudge
Dumlekola
Cocosprickar
Rollo
kola
Pez
Mars
Engelsk konfekt
Käck
Mentos
Campino

Publicerat: 2010-06-18 @ 15:38:18


Kexchoklad Hallon

Jag kommer inte ihåg om jag skrev att jag (och Malin) har smakat Kexchoklad Hallon.. Fast det ver ju någon vecka sedan men i alla fall var den väldigt god och jag tycker ni som inte provat den borde göra det även om ni inte gillar hallon för jag gillade ju den och ni som inte känner mig kanske inte vet det men jag hatar verkligen hallon ;)

Publicerat: 2010-06-18 @ 15:07:35


~Bröllop~

Det har tjatats så länge om Kronprinsessan Viktoria & Daniels bröllop, jag är less! Flera sidor i tidningen med olika rubriker som: Vi blir alla Viktorias näbbar exempelvis.. Imorgon är det ju så det borde bli tyst om det där sen (hoppas jag). Men ett bröllop jag tycker är viktigare (fats det har redan varit) är när GB gubben (Clovve) gifte sig den 16 Maj med Clovvina :) Haha ^^ Ni tycker kanske det bara är sjukt men men.. Men vi har ju faktiskt mer gemensamt med GB gubben! ^^ Och han har stått ensam i ur och skur utanför kiosker och affärer :)


Publicerat: 2010-06-18 @ 13:02:23


SoOmMaAaRloOoV!!


Här kommer ett litet citat (dagens) som jag tycker passar nu till Sommarn :)

Njut varje minut!

Publicerat: 2010-06-18 @ 12:41:42


Med Mulle vid min sida :)

Nu sitter Mulle här brevid och deppar som vanligt.. Det här håller inte är något hon alltid säger ^^ Vi titta just ut i den fina solen och såg Jämthundsvalpen nosa på gräset :) Jag och koppan åt lunch för en stund sen, ganska tidigt idag. Ok Mulle?? Vad händer nu då?! Hon skrek nyss: Åååh!! Haha, mitt lille blåbär :) Du är ju så himla härlig, haha! Snart får man nog gå ut men först kommer ju en dagens såklart! :)
Publicerat: 2010-06-18 @ 12:34:22


Tell me something i don't know!!

Dagens låt är: Tell me something i  don't know med Selena Gomez :)

Publicerat: 2010-06-17 @ 14:29:45


Maximum - mumixaM

Igår så var jag ju som sagt på Cirkus.. Det var Maximum och den börja klockan 19:00. Jag trodde det skulle vara typ 2 timmar men det var till halv 10, haha :) Det var ganska mycket clowner och djur. Det var kameler, hästar, sjölejon, elefanter, lamor och nå mer djur som jag inte vet vad det heter men typ ganska likt någon slags oxe eller något liknande :) En sak som var rätt kul var när dom hissade upp en raket och sen klev en kille och en tjej ut ur den medans den snurrade runt väldigt högt uppe. Killen typ hängde i den eller nå och höll i tjejen som snurra runt.. Lite svårt att förklara ;) Alla djuren var jättesöta och riktigt duktiga! I pausen fick man rida på hästar och kameler fast det gjorde inte vi.. Jag köpte sockervadd ;D Ända sedan jag smakade den luddiga sötsaken första gången har jag varit tokig i det :) Försöker hinna med lite mer idag ;) Men om ni ska på Cirkus någon gång så rekommenderar jag Maximum! ;) Ha det gött..
Publicerat: 2010-06-17 @ 13:48:46


lectores pecado

Tyckte det var dags för en rubrik som inte var på svenska eller engelska.. lectores pecado betyder synd läsare på spanska ;) Hehe :) med det menar jag att det inte blir nå bilder än :( Jag vet, jag har ju hittat sladden men batteriet är slut nu. Sorry att jag slarvar bort den hela tiden men men.. Ska nog fortsätta med att visa bilderna från Vårmässan så ni får se om dom kanske dyker upp senare idag.
Publicerat: 2010-06-17 @ 13:34:27


Irriterad kopp!!

Åååh!! Jag blir så arg! Varför kan det inte finnas lika mycket B&J saker i Sverige?! Jag kom på att jag glömde skriva det här när jag upptäckte det för det är ett bra tag sen jag såg detta.. Och direkt jag hitta den så redigera jag en bild så ni skulle få se men glömde såklart skriva om det ^^ I alla fall.. Det finns Ben & Jerry milkshakes!! Jag vill ha en nuuu!! :)

Publicerat: 2010-06-16 @ 16:08:59


Cirkus på G

Idag ska jag, Mulle, mormor och morfar gå på Cirkus.. Tror det är i Luleå :) Vet inte om det är Maximum eller Brasiljack eller vad det är men jag får väll se :) Snart blir det nog att fika, men först måste jag springa ut och.. ehm, göra något haha ^^ Ps. Har hittat kamerasladden så nya (och gamla) bilder kan dyka upp snart ;) Ha det bra!!
Publicerat: 2010-06-16 @ 14:15:30


Just a question :)


Who's your favorite singer?

Publicerat: 2010-06-15 @ 15:21:54


Redigeringar..

Jag brukar ju redigera ganska många av dom bilder jag har på bloggen.. Jag har ju visat några före & efter bilder men nu kommer mer ;) Dom blev inte så fina men men..

Originalbilden:


Redigeringar:






VILKEN TYCKER DU ÄR FINAST? :)
Publicerat: 2010-06-15 @ 14:45:40


Hm.. Äsch, jag kommer inte på något!!

Ibland kommer jag verkligen inte på någon bra rubrik och ibland poppar det upp i huvudet innan jag äns sattit mig vid datorn ^^ En liten dagens sitter på tåget just nu men den är framme vid tågstationen snart ;) Har inte nå speciellt att dela med mig av, eller vänta! Jag åt nyss paj och en mums mums.. Woow! intresseklubben antecknar ^^ Japp, det var ju väldigt intressant.. Hm, eller vänta.. Nä! Ska se om mitt lilla kopphuvud kommer på något inlägg i så fall märker ni ju, ses!

Publicerat: 2010-06-15 @ 14:17:58


Din humor tar aldrig slut!!

Som ni vet är mitt kära blåbär Mulle en riktigt lustig filur som alltid ger en ett gott skratt! :) För några minuter sen hitta hon just på något sjukt som vanligt och vi sa båda två direkt att det där är dagens.. Och tro mig, det är det!! ^^

Mulle och jag brukar ibland, ibland till och med hela dagar vara sura på varann.. Men det är våran charm ;) Så när jag för en stund sen tänkte slå henne (inte så hårt såklart) så skrek hon: Fridlyst blomma!! Fridlyst blomma!!

Ja du.. Koppen min :) Du och jag kommer leva länge om det stämmer att man lever länge om man skrattar mycket och är glad :) Haha, få se vad du hittar på nästa gång ^^ Ha det bra läsare! :)

Publicerat: 2010-06-14 @ 16:12:56


Header - aajuliah

Japp, här har vi headern jag gjorde till Julia igår.. Hon har satt in den nu så ni kan gå in här om ni vill se hur det blev :) Så här ser den i alla fall ut:

Publicerat: 2010-06-14 @ 16:05:35


Tick tack.. tick tack!

Klockan bara tickar på och dagen rullar.. Det går så fort! Man hinner inte med allt man vill. Jag & koppa vaknade ungefär halv 11. Fast inte så konstigt så länge som vi var uppe igår :) Koppa var på bio igår och när hon skulle hem fick hon vänta i över en halvtimme.. Idag har jag och Koppa spelat hela dagen ^.^ Den här gången Sims 2-Djurliv ;) Men man får ju inte glömma bort sina läsare :) Juste! Julia har satt in sin header nu, ska visa den strax.. Klick doo! ^^
Publicerat: 2010-06-14 @ 16:02:45


Looking out!

Sitter och tittar ut genom fönstret.. Soligt med en lite lätt vind ;) Det var tur att jag hitta lite gamla bilder så att det inte blev helt bildlöst. Det var väldigt blåsigt igår och regna gjorde det också ;) Önskar er en fin Söndag ♥

Publicerat: 2010-06-13 @ 11:20:43


Nu börjar jag!

Japp, nu ska jag börja! Men med vad undrar säkert ni.. Jo, med att visa bilder från Vårmässan 2010. Jag glömde bort dom men nu när jag satt och kolla på bilderna upptäckte jag dom ;) Jag börjar med lite bilder från modevisningen.. Damkläderna från Berlins och Herrkläderna från Vitré.



















Publicerat: 2010-06-12 @ 18:54:56


Den fastna på hjärnan ^^

Ännu en gång så har en låt fastnat på min hjärna den här gången var det i alla fall en bra låt.. Så här har ni Dagen (nötar) låt: Hannah Montana - Let's do this

Publicerat: 2010-06-12 @ 18:42:37


Ååh! Typiskt :'(

Nu har jag lagt in min nya header + bytt stilmall till en smalare.. Men header blir ju såå sjukt liten!! :'( Snyft snyft.. Någon som vet vad som är felet?? Tacksam för svar! ;) Snälla, hjälp nu lilla LillKoppa så hon blir glad..

Före:


Efter:
Publicerat: 2010-06-12 @ 12:33:36


Där tänkte jag fel

Tänkte skriva Godmorgon men sen såg jag att klockan nästan är 12 ^^ Jaja, det blir så när man är ledig. Gud, va skönt Sommarlov är!! :) Julia ska skicka bilder så ska jag göra en header åt henne så får vi se vad hon tycker.. Ni får se den när jag är klar ;) Soligt ute och ca 20 grader, men det var varmare igår fast det är ju ganska tidigt nu så det blir säkert varmare :) Se ya! :)
Publicerat: 2010-06-12 @ 11:55:45


The Daily Little Thing..

Dagens fråga handlar såklart om Sommaren, kom igen svara/kommentera nu! :)



Publicerat: 2010-06-11 @ 19:19:00


Fotboll?!

Snart, jag tror det är idag.. Det kanske till och med har börjat men hur som helst så är det Fotbolls-VM. Jag gillar inte fotboll men men. Google har denna logga nu i "fotbollstider"


Publicerat: 2010-06-11 @ 16:11:25


Champagne & Jordgubbar! (typ..)

Äntligen är det Sommarlov!! Jippi! Jo.. Med champagne och jordgubbar menar jag champis och jordgubbar ;) Hehe.. På skolavslutningen sjöng 5:orna En kväll i Juni och Sommaren är kort. Vi fick rosor (röda) eftersom att vi byter skola :D Igår köpte vi en blåros till mig också och en gulorange till Mulle. Efter skolavslutningen tänkte vi äta på Sushibiten men det var stängt så vi åt på Fareast istället :) Just nu sitter jag ju såklart här och bloggaren och min kära koppa sitter brevid. Japp, där blev Mulle deprimerad igen.. Hon är alltid det ^^ Lilla göken där, hon måste krype ut ur urtavlan på klockan lite oftare. Haha, men men.. Vill ju bara lägga upp bilder så sladden ska hittas NU! Mulle får hjälpa mig, sen ska jag fortsätta hjula i gräset.. Eller hjula och hjula det blir ju förstås inte så bra när man har värk överallt men iaf. Tar bara någon gammal bild era tokar :)

Publicerat: 2010-06-11 @ 13:40:00


"DaGeNs"

Dagens Bra:

+ Sommarlov imorgon!
+ Slipper Annexet..
+ Sommar & sol :)
+ Tid att göra allt man vill ;)


Dagens Dåligt:

- Måste hinna massa saker idag!!
- Hittar inte min kamerasladd :(
- Kan inte visa er bilder..
- Måste dra nu..!

Hejsvejs småkottar, har saker att göra nu! Ciao.. :)

Publicerat: 2010-06-10 @ 20:14:29


Shake it to wake it!

Köpte en Orangina idag när jag var på stan.. Där köpte jag även Polly hazelnut & coconut, Kexchoklad Hallon, nya skor, muffinsformar m.m. Jag har så mycket bilder jag vill visa er och dom är där i kameran och bara väntar på att jag ska lägga upp dom men ni får se vad jag köpte i Luleå igår så fort jag hittar sladden ;) Lovar! :) Nu måste jag prova kläderna jag ska ha imorgon på skolavlsutningen igen, ha det bra gobollar! ^^
Publicerat: 2010-06-10 @ 20:11:06


Freedom! ;D

JAA!! Nu är man fri från skolan! ;D Jopp, idag var det sista skoldagen.. Bara skolavslutning imorgon och sen är det Sommarlov! :) Ända sen den gången jag skrev att jag och Maja hade hoppat ut genom fönstret så har vi hoppat ut genom fönstret varje dag, haha! Antingen ett i klassrummet som är ganska högt upp, typ vid taket så vi får ställa oss på ett bord. Men ibland är ju våran lärare i klassrummet så då gick vi till ett annat rum där vi hoppar ut på "hockeyplan" där killarna spelar.. Hur som helst, idag fick vi glass på skolan efter att ha ätit Tacos till lunch och sen när jag och Maja skulle till bussen för vi hade slutat så hoppade vi ju såklart ut genom fönstret och vi lämnade en lapp i det öppna fönstret som vi hoppas att Gunnar (våran lärare) ska se ^^ På lappen skrev vi: Hejdå Gunnar & Skolan! Vi har hoppat ut genom fönstret med glädje för nu är det sommarlov och frihet!! :D Ha det bra och tack för det här året :) //LillKoppen & Maja.. Eller något liknande :) Skulle ladda över bilder så ni skulle få se vad jag köpte igår men som vanligt hittar jag inte sladden :-( Jaja, vi får väll se annars har jag alltid andra bilder ;)

Ha det bra! Picka boo!!
Publicerat: 2010-06-10 @ 14:32:54


Sommarintervju med Emilia


Idag har jag intervjuat Emilia.. Lite sommarfrågor och lite om bloggar ;)


Vad tycker du om Sommaren?
Den är skön och härlig.

Vad är din favoritårstid?
Sommaren :)

Tycker du det blir kul att få sommarlov imorgon?
JAA!!

Vilken/Vilka färger förknippar du med sommaren?
Blå, gul och grön.

Vad ska du göra på sommarlovet?
Jag ska till Stockholm och farmor & farfar.

Vad tycker du om min blogg?
Den är fin och rolig.

Hur ofta besöker du min blogg?
Inte så ofta.

Vilka bloggar läser du?
Din och Majas (Thiis is my life)

Vilken är din favoritblogg?
Din :)

Brukar du äta mycket glass på sommaren?
Ja

Vilken är din favoritglass?
Många.. Väldigt många.

Vad är det bästa med Sommarlovet?
Värmen, bada, sola, äta glass och vara ledig från skolan.


Tack för att jag fick intervjua dig Emilia!
Hoppas du och alla mina läsare får ett bra Sommarlov!! :D


Publicerat: 2010-06-10 @ 14:19:24


Un devis petits..


Betyder: Ett litet citat på Franska ;)


"Don't dream your life, live your dreams"


Publicerat: 2010-06-09 @ 20:09:00


Förlåt mina fina läsare..

Ja, på sista tiden har det blivit dåligt med bloggningen men så e det bara. Ska försöka med några inlägg idag men jag vet inte hur det blir för Mullekoppa måste ha datorn och plugga osv.. Men försöka kan man ju alltid, hehe! :)

Just nu sitter jag med kinderna fulla av körsbär. Ixo ligger brevid mig och tittar på mig så gulligt och Smulan är ute i hagen och busar. Mina små sötisar!♥

Angående bilder så måste jag säga att jag skäms för att jag haft så lite bilder men jag har inte haft så mycket tid för bloggen så ja.. Men jag tror det kommer bli bättre med bloggandet när man blir ledig och har mycket tid ;) Förresten.. När vi snackar om bilder så bara så ni inte tror att jag inte fotar så ska jag berätta för er att jag har massa sjuka bilder som ligger och väntar.. ^^

Snart ska jag försöka ta det lugnt så min värk försvinner, men det ska nog bli lite bättre för jag har snart ätit upp alla kärsbär! ;D Jo, för er som inte vet det.. Körsbär hjälper mot värk, träningsvärk och sånt. That's really true!! :P

Ni kanske undrar varför jag inte skrivit förrän nu och då kan jag tala om för er att efter skolan åkte jag in till Luleå och jag och Mulle gick på stan där.. Skriver mer om det sen ;)

Se ya readers! A klick doo!! ^^
Publicerat: 2010-06-09 @ 20:06:12


Oh no! Not that sick cups again!!

Jo, nu ska ni få höra nå mer sjukt med mig och kära Mullekopp.. Jo, som jag skrev förrut brukar vi sjunga: All I want for christmas även fast det inte är jul. Dom här låtarna har vi sjungt ett bra tag ny, haha ^.^ Tyvärr fastnar ju alltid låtar man inte gillar på hjärnan så vi brukar även sjunga dessa låtar.. :S :P XD

Jajamen..


Underbart..

 
Blev olika storlekar!! :S

Publicerat: 2010-06-08 @ 19:47:35


Msn-Vb


Har nyss gjort en ny VisningsBild till Msn.. Den ser ut så här (fast den är fyrkantig på msn):


Publicerat: 2010-06-08 @ 17:10:00


Amazing animals

Här är lite söta och småroliga djurbilder.. So enjoy it! :)













Publicerat: 2010-06-07 @ 20:48:40


LillKoppen tipsar!

Idag smakade jag Coca Cola Cherry och ni som inte har smakat den bör göra det om ni inte vill gå miste om något ^^ Den var väldigt god men smaken var ganska svår att förklara ;) Jag tror man gillar den även om man inte gillar körsbär, den smakar ju inte riktigt som körsbär men det är nog lite svårt att få in en "riktig" körsbärssmak i en Cola.. Måste smaka Vanilla också, MUMS!! ;D


Publicerat: 2010-06-07 @ 20:34:43


Question of the day..

Dagens fråga har och göra med gårdagen o.O Haha, kommentera nu kära läsare :)

Publicerat: 2010-06-07 @ 20:25:18


Oh, wait a minute..?!

Åh nej! Jag har inte bloggat idag!! Sa jag för en stund sen och sprang sedan till datorn :) Idag slutade vi skolan efter lunch och eftersom att jag, Maja och Emilia typ var 3:a så fick vi sluta halv 1! :) Maja skulle följa mig hem och våran buss gick ca kvart över 1 så vi gick till Ica och köpte en Sweet Blueberry Donut och en annan donut med typ choklad och fyllning som jag inte vet vad den heter och en Coca cola Cherry! Cherry var jättegod, rekomenderar den verkligen!! ;D Hehe, sen när vi kom hem så har vi typ varit ute, fotat och lite annat. Jag och Malin har spelat igen och ja.. En ganska vanlig dag men men. Den här dagen har gått väldigt bra och inte varit allt för jobbig och tråkig, kanske beror det på att jag haft min turkofta idag (min rosa Adidas kofta/jacka), hehe! :) Mer bloggning idag är mycket möjligt.. Ciao! (^.^)
Publicerat: 2010-06-07 @ 20:24:23


I can't belive it's true!

Herregud!! På fredag får jag Sommarlov! :D Jag är sååå himla glad! Jag har verkligen förtjänat ett lång och skönt (och förhoppningsvis väldigt varmt) lov!!^^ Ååh, vad jag är glad :) Bara 4 skoldagar + en skolavslutning och sen har man ca 10 veckor ledig! Imorgon slutar vi tidigare (vet inte exakt när :S), tisdag, onsdag är vanliga dagar och torsdag vet jag ej men det brukar inte va nå jobbigt sista veckan.. Typ städa, tömma bänkarna, "leka" å sånt.

Publicerat: 2010-06-06 @ 14:53:12


Oh yeah, that wonderful song!

Dagens låt blir en av mina favoritartister.. Miley Cyrus! Det är låten: I can't be tamed :) Det är inte så ny men jag tycker den är såå bra! Och det är en cool video ;) Enjoy!^^

Publicerat: 2010-06-06 @ 14:26:24


Snabbloggning

Halloj, sitter och väntar på att det ska bli Lunch, lite hungrig ;) Hörde nyss Walking in Mephis på radion men vem är det som sjunger den egentligen?? :) Se you! :)

Publicerat: 2010-06-06 @ 12:25:15


Today we celebrate Sweden

Godmorgon kära läsare! Idag är det Sveriges Nationaldag och jag firade det med llite fantastisk tårta till frukost :) Har tyvärr ingen bild just nu.. :( Jag vet att jag är dålig med att ha foton men men.. Igår var jag i Luleå, jag köpte ett vitt linne med ett rådjur på ^^ Mer dyker upp senare, ciao!

Här är linnet..



Och här har vi Googles Nationaldagslogga..


Ha det bra :)
Publicerat: 2010-06-06 @ 09:57:31


Dennis Gabors födelsedag

Idag fyller Dennis Gabor 101:e år, fast han lever inte. Kanske inte speciellt intressant men jag brukar skriva om Googles loggor ibland ;) Han var född i Budapest i Ungern den 5 Juni 1900 och dog i London 9 Februari 1979 så han blev alltså 79 år. Han var en Ungersk fysiker nobelpristagare. Han fick nobelpriset i Fysik 1971 med motiveringen "för hans uppfinning och utveckling av den holografiska metoden".

Det här är loggan som är just nu pga hans födelsedag

Publicerat: 2010-06-05 @ 18:31:06


Lördagsmys??

Jopp, idag är det en härlig Lördag igen! ;D Det är inte speciellt varm ute och blåser lite lätt.. Idag vet jag inte vad jag ska se på. Hm, ska ta upp Kolla.tv och se vad det är på Tv idag. Så då var den uppe: Idag klockan 20:00 är det.. Änglagård - andra sommaren på Svt1, Bergsprängardottern som exploderade på Svt2.. Okej, har fortfarande inte hittat något jag vill se.. Blåsningen på Tv3, Sommarkrysset - med lottodragning på 4:an, America's funniest home videos på Kanal 5, Family guy på Tv6, Förtrollad (filmen ni vet..) på Tv4 Plus.. Ok, orkar inte skriva nå mer kanaler ;) Ska nog se.. Hm, vet inte. Men jag kanske sätter på en film istället.. Får väll se :) Jaja, ses!

Publicerat: 2010-06-05 @ 18:20:14


SmS, sMs & EtT tIlL sMs!


Jag SMS:ar ganska mycket och ni har säkert fått sånna här SMS som alla skickar runt, här kommer några exempel ;)

Vad vill du heta på min mobil? Du får heta precis vad du vill. Skicka detta till hela din kontaktlista och få en roligare lista :D

Minns du tiden då man var liten? Då skitsnack inte fanns. Kärlek var en puss på kinden. Höjden av smärta var när Barbie tappade benet eller bilens hjul försvann. Värsta graven var när man ramlade och skrapade knäet. Största rädslan var monstret under sängen. Nu finns nästan bara skitsnack, kärlek förendras till en stor lek. Smärta är när du skär dig i handleden. Värsta gråten är när den du mest älskar över något annat sårar dig. Största rädslan är att förlora sina bästa vänner och aldrig åter få dom igen. Skicka till alla som du inte vill förlora och du bryr dig om<3

När jag grät, torkade jag tårarna. När jag ramlade, klev jag upp igen. När jag blev sviken, gick jag vidare. När mitt liv rasade, byggde jag upp det igen. Men om jag skulle förlora dig, då skulle tårarna få rinna. Då skulle jag inte kliva upp igen. Då skulle jag inte gå vidare. Då skulle jag låta mitt liv rasa. Skicka detta till alla dina fantastiska vänner!

Hur söt är Julia från 1-10? Byt ut ditt namn och skicka till alla på din kontaktlista :)

Den du tänker på. Den du alltid drömmer om. Den personen kommer komma fram till dig denna vecka, och kyssa sig. Utan att bry sig om andras åsikter.. Men endast om du skickar detta till 12 personer innan 00.00 inatt om du skulle bryta denna kärlekskedja kommer det att vila en förbannelse över dig i hela ditt liv.

Jag är en liten påskkram som hoppar från mobil till mobil för att sprida värme och glädje. Hoppa du sänder mig vidare till alla du bryr dig om :) GLAD PÅSK


Det var några exempel.. Ni har säkert fått minst ett av dom där. Jag har ju inte kvar alla på mobilen heller men några ;) Ha det bra och SMS:a vidare :)


Publicerat: 2010-06-05 @ 13:13:58


Talangvinnaren..

Blev Jill ;) Igår var det finalen av Talang 2010 och vinnaren blev Jill som sjöng. Jurymedlemen Bert Karlsson kom fast han blivit opererad men jag tror han fick äta starka tabletter om jag minns rätt ;)


Publicerat: 2010-06-05 @ 13:01:34


En fråga till er läsare

Här har vi Dagens fråga och snälla börja kommentera! :'( Om ingen gillar min blogg så kan ni väll kommentera att ingen gillar den och att jag ska ta bort den.. Snälla, visa mig att ni läsare inte besöker mig för att.. Ha skrivit fel eller nå. Jag vet att ni läser min blogg, så kommentera bara! :)

Publicerat: 2010-06-04 @ 19:51:13


Oh, yes!


Dags att baka idag!! Jag och Mulle ska göra en tårta, gött! ;D

Drack nyss upp min Bonaqua, har så sjukt ont i huvudet :( Ska försöka ta det lugnt så det blir bättre men jag kommer inte undan bloggningen så den kommer nog senare ;) Förresten.. Nästa fredag får jag ett välförtjänt sommarlov!! Jippi! :D Som jag har längtat.. Hoppas att nästa vecka inte blir så jobbig ;)

Publicerat: 2010-06-04 @ 16:13:38


Hihi, söta hästar!


Hästar är då för roliga ibland, kolla den här filmen ^^

Publicerat: 2010-06-03 @ 19:14:18


Coolstuff!

Nu kan man vara med i en liten tävling hos coolstuff. Om du vill se vad man ska göra för att gå med kan du gå in här Om du är med får du alla saker på bilden nedan helt gratis och fraktfritt till ett värde av 215kr! man är även med och tävlar om en Vooni internetradio värd 1195kr.

Coolstuff har jättecoola saker kolla bara in den här Super Light Show! Det är en batteridriven och såklart vattentät dosa som man kan lägga i badkaret eller ha i vardagsrummet som sänder jättecoola strålar. Så här ser det ut:





Dom här sakerna får man:
Publicerat: 2010-06-03 @ 18:58:48


I like you Miley Cyrus..

Förstörde nyss mina naglar med Japansk manikyr i silverglitter och blått! :( Jag och Malin har sett lite gamla avsnitt av det okända tidigare och nyss har jag bläddrat lite i min tyska Miley Cyrus tidning.. Ska försöka läsa den senare, hihi ^^ Det ösregnar ute men det är ganska mysigt :) Ska nog slänga upp något inlägg senare, vi får se vad jag hittar på ;) Försök nu att börja kommentera goläsare! :) Tjillevipp!

Här kommer en bild jag gjorde för ett tag sen.. Satte ihop lite Miley och Hannah bilder :)

Publicerat: 2010-06-03 @ 18:15:27


OMG! Vi är bara såå bra! ^^


Dagens Roligaste ännu en gång..


Det var rast.. Den tiden då jag och Maja brukar vara i någonstans inne. Vi gick in i ett litet rum, låste dörren och släckte lamporna så att ingen skulle se oss eller komma in. Vi satt och prata och så ringde det in. Vi gick mot dörren och skulle  precis öppna dörren när vi såg att en lärare hjälpte några 4:or vid ett bord precis utanför dörren! Vi tänkte att det gör väll inget om vi kommer någon minut för sent och hon (läraren) går nog snart.. Vi gömde oss i rummet ett tag men hon hade inte gått än (dom måste ha behövt mycket hjälp med sin matte). Sen såg vi killarna som precis som varje rast var sena efter att ha spelat hockey så vi tänkte: Jaja, då är vi nog inte så sena. Tiden ticka och minuterna gick men läraren gick inte så då fick vi får smarta idé! På två av väggarna fanns det fönster.. Ena väggen är brevid dörren fast med igendragna gardiner och den andra mot "utomhus". Vi flyttade bänkarna (konstigt att ingen hörde!) och hoppade ut genom ett fönster (tyvärr mitt i mot dörren men ingen såg), haha! Eftersom vi var inne hade vi inga skor men Maja hade inneskor så vi tog varsin sko och hoppade runt skolan och in i klassrummet ^^ Vi garvade ihjäl oss när vi kom där inhoppandes men men.. Våran rektor stod där och prata också, pinsamt!! :) Men snacka om att alla blev så ägda! ^^ Det var något härligt vi måste göra om! ^^

Publicerat: 2010-06-03 @ 15:24:11


Oh noo! ;O

Har inte riktigt hunnit med bloggis idag men ni förlåter väll mig? :) När jag kom hem tog jag en glass och sen målade jag tårna och sen har jag varit ute och hjulat hur länge som helst.. Efter det gick jag och Malin och köpte pizza.. Gunnar (min lärare) var där och beställde också pizza!! :O Haha!^^ Sen blev det lite Tv tittande och då kom jag på att jag inte hade bloggat ;) Klockan 9 blir det Leila Bakar ;D Hihi, hoppas alla har det härligt :)
Publicerat: 2010-06-01 @ 19:28:59