Don't be hatin' their potatin'

Haters gonna hate, potatoes gonna potate! ^.^
Publicerat: 2012-07-29 @ 23:26:00


Mysig söndag i min kigu ~

Idag när jag var och promenerade med Ixo börja det att regna, var bara lite duggregn men en stund senare ösregna  det! Så när jag kom tillbaka var jag ju "tvungen" att jogga en sväng, inte varje dag det regnar ^^ Sedan tog jag förståss på mig min mysiga kigurumi som jag haft på mig hela dagen ^^ Efter middagen var jag och Pernilla och cyklade för att posta vykort och köpa jordgubbar men dem hade inga jordgubbar :( När vi kom tillbaka åt vi glass och frukt! :)

Publicerat: 2012-07-29 @ 21:51:53


LillKoppen i fyra färger


Medans jag väntar på att Pernilla ska följa med och köpa glass redigerade jag en bild i 3 olika effekter, vilken bild tycker ni är snyggast?
Publicerat: 2012-07-28 @ 15:42:42


Converse platform - On my wantlist!


Vet att dem inte direkt är nya men det har ju ingen betydelse. Vill så gärna ha dem, helst dem rosa, med platå i blått, rosa och gult men har tyvärr bara hittat vita med vit platå. Får väll se om jag köper sånna här någon gång.. ^^
Publicerat: 2012-07-28 @ 14:59:00


Redan lördag! :O

Tänk att det redan är lördag! Trodde inte tiden skulle gå så fort. Men jag och Pernilla har ändå hunnit göra lite. Vi har räddat livet på en näbbmus!

Vi skulle cykla till Ica och höll utkik efter katter (som vanligt), vi hittade en katt och stannade, sedan såg vi att den hade ett byte.. En liten stackars näbbmus som låg på rygg, vi trodde den var död men såg sedan att den rörde sig lite så vi tog upp den och den satt alldeles stilla, när vi klappade lillen så knep den i hop sina pyttesmå ögon! Den var så söt :3 Så vi tog med den i cykelkorgen, inlindad i min kofta. När vi cyklat fram skulle vi kolla hur den mådde och då hade den kvicknat till och sprang upp på Pernilla och pep! Den fick stanna i korgen medans vi handlade och när vi kom hem släppte vi ut den i skogen. Den hade inga sår eller verkade skadad på något sätt så den hade nog bara spelat död för katten. Kan inte fatta hur söt den var! 

Sedan har vi ju umgåtts en hel del med Kotten, han är ju så tam! Han äter ur handen och kommer nästan upp i famnen. Ett litet mirakel är han. 

Vad mer har vi gjort? Varit i stan, spelat badminton, sett två filmer.. En skräckis som heter Prom night och Batman (2:an). Så vi får väll se vad vi gör idag :) Långt inlägg blev det!


Kotten, näbbmusen och fika på stan ^^
Publicerat: 2012-07-28 @ 13:39:59


Drar strax in till stan

Ska alldeles strax åka in till stan med Pernilla, så jag får skriva mer senare idag! Bara så ni vet att jag lever..

Publicerat: 2012-07-26 @ 13:47:31


Pernilla på besök

Imorse hämtade vi Pernilla på flygplatsen, hon ska vara här i nästan 2 veckor :) Vi hämtade också Ixo och Nikita som har varit hos mormor och morfar medans vi varit borta. Båda 2 har blivit lite rundare ^^ Gulligt ♥ Lite trött har jag varit idag, sov drygt en timme på eftermiddagen. Mysigt var det, har saknat min säng ^^ Snart kryper jag nog in i mitt bo och säger natti natti, har tänkt kliva upp senast 10 men vi får väll se hur det går med det.. Puss!

Oyasuminasai!

Publicerat: 2012-07-23 @ 22:55:00


Hemma!!

Idag kom jag hem, det har varit fantastiskt i Barcelona!! Kändes väldigt tråkigt att åka hem. Fryste nästan ihjäl när vi kom till Sverige dessutom. Kommer definitivt åka tillbaka dit! Dock kommer det dröja innan ni får se några bilder för min dator är full, ryms inte mer bilder i stackarn! 

Tills vidare får ni lite bilder från Mallorca 2010 (vet inte om jag visade alla)

Tycker den här rosa resturangen vi gick förbi var så gullig. Jaja, bilder från Barcelona kommer så fort som möjligt!
Publicerat: 2012-07-22 @ 21:37:49


Snart åker jag till Barcelona!

Nu är allt packat och klart och imorgon åker vi tidigt på morgonen mot Stockholm, på söndag åker vi till Barcelona! Jag är trött och ska kliva upp kring halv 6 imorgon så nu ska jag sova!! Det blir troligen ingen bloggning förrän jag kommer hem men vi får se :) 

Den här bilden får väll duga.. Haha, hundhår på kattkigurumin ^.^
Publicerat: 2012-07-13 @ 23:42:30


Kasst försök med att kliva upp

Hade tänkt kliva upp senast 9 idag men hörde inte mina alarm så klev inte upp förrän 20 över 11. Jaja, behövde nog dem timmarna för imorgon och på söndag kommer jag kliva upp jättetidigt (kanske 5 eller halv 5). Idag är det ju fredag den 13:e men det behöver ju inte betyda otur så oroa er inte ^^ Snart ska jag åka och hämta ut mitt paket från Fokiwa, skulle ju hämta ut det igår men dem sa att paketet skulle komma idag så jag hoppas dem har det nu! 

Åt en massa nutella igår..
Publicerat: 2012-07-13 @ 13:39:12


Fick panik av min dator ><

Kom upp en sånn där ruta som sa att jag skulle starta om datorn, och det brukar ju inte vara nå problem med det. Men när jag skulle starta datorn sa den något om att problemet (vilket problem?!) inte gick att fixa och stängde av datorn automatiskt! Fick panik och trodde alla mina bilder var borta, och att jag kanske inte ens skulle kunna starta datorn men det gick! Jag hoppas jag hittar mitt USB-kort och har tid att ladda över mina bilder idag. Jag vill helst inte stänga av min dator igen utan backup.. 

Nu har jag käkat en glass och tänkte fortsätta packa. Tänkte vara klar med allt idag. Imorgon åker vi ner till Stockholm och på söndag drar vi till Barcelona! :D 

Publicerat: 2012-07-12 @ 15:15:12


Packar & packar

Gokväll! Idag har jag spenderat mycket tid till att packa. Är nästan klar! Alla kläder är iaf packade, sedan är det ju allt annat ^^ Men försöker att inte ta med mig så mycket! :3 Nu ska jag nog planera morgondagen och snart sova. Puss och godnatt!

Ledsen, men det funkade inte att ladda upp en bild :(
Publicerat: 2012-07-12 @ 00:01:55


Your opinion doesn't matter

"I don't care what you think about me. I don't think about you at all." - Coco Chanel

Publicerat: 2012-07-10 @ 22:58:06


Min usamimi ^.^

 
Idag kom min Usamimi och lite annat jag beställt. Usamimi är ett japanskt hårband som ska likna kaninöron, därav usamimi (usagi=kanin, mimi=öron) ^^ Gulligt va?
Publicerat: 2012-07-10 @ 22:18:04


American flavors

Hallå, jag sitter och tänker på glass igen! Kollar på det amerikanska utbudet av Ben & Jerry's. Minns att jag och Malin kollade vilka smaker USA hade för några år sedan och det är så orättvist! :( Dem har såååå många smaker!!

Bara några goda smaker..


Nyligen kom också ett gäng som kallas "Greek", gjorda på frusen yoghurt..


Dessutom finns endel av smakerna t ex Half baked och Chocolate fudge brownie som low fat glass, dem är också gjorda på yoghurt och kallas FroYo. Finns ju också Ben & Jerry milkshakes :(


Publicerat: 2012-07-10 @ 12:47:21


Skriver imorgon!

Har inte riktigt hunnit med bloggandet idag, ledsen för det! Jag skriver mer imorgon!

Publicerat: 2012-07-09 @ 23:43:57


Sjunde i sjunde

Konbanwa! ^^

Idag har det varit en regnig, mysig dag inomhus. Vi har kollat på resor i dag, och nästa helg åker vi till Barcelona! ^^ Gjorde även en beställning från Fokiwa igen, denna gång en jättesöt bikini och ett par shorts. Jag hoppas bara jag hinner få dem innan vi åker! >< Idag ska jag nog skriva en packlista, så jag inte glömmer något ^^ 

Publicerat: 2012-07-07 @ 18:09:07


Pizza, film, chokladmask

Idag kom Maja. Vi spelade monopol och såg på finalen av Top Model 10, tråkigt nog blev söta Fatima bara 3:a :( Vi har kollat på film nu, eller egentligen typ 2. Först en kort söt liten film om Scrat (den söta ekorren från Ice Age), och sedan Bridesmaids men irriterande nog hakade filmen upp sig när det bara var 20 minuter kvar, men så är det väll ibland när man ser på film mer eller mindre lagligt.. Vi käkade pizza och sedan popcorn, salta pinnar (evigheter sedan jag åt det och förstår inte varför!) och mina goda "chokladbollar". Det är inte chokladbollar men det är choklad iaf ^^ Vi hade också ansiktsmask, den luktade så gott! Det var choklad och apelsin i den så vi luktade ungefär som romerska bågar :) Vet inte riktigt vad vi ska göra nu, får väll se ^^

 
Publicerat: 2012-07-05 @ 23:48:25


Pusheen's how to celebrate on the 4th of July

Happy 4th of July! 

Så här firar man 4th of July enligt Pusheen :3



Publicerat: 2012-07-04 @ 11:37:12


Ohayou gozaimasu! ♥♥

Gomorron, kollade bland lite gamla bilder och hittade bilden nedanför. Haha, stora ögon ^^



Publicerat: 2012-07-04 @ 09:55:44


Warm as a summer should be ^^

Hello hello! \(^o^)/

Just nu ser jag på Project Runway och kollar på skor (har gått i genom nästan 30 sidor ^^). Idag har det varit varmt och soligt. Jag gjorde en smoothie som jag drack ur ett äpple ;) Funderar över vad jag ska hitta på imorgon! Btw,  gulligt nog har kotten varit här igårkväll och 3 gånger idag! :D
 
 
Publicerat: 2012-07-03 @ 22:23:30


We're capable to do more ~

If we did all the things we are capable of, we would literally astound ourselves.
- Thomas Edison
Publicerat: 2012-07-01 @ 22:59:21


Shoppingen..



Här är det jag köpt den här veckan. En ring, klistermärken, hårklämmor, en minihatt, två ögonskuggor, lösögonfransar och ett linne. Köpte även ett par jeans men har ingen bild på dem.
Publicerat: 2012-07-01 @ 22:09:22